Het vis resort is van alle gemakken voorzien. Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden te huur. Zelfs 3 ingerichte boten behoort tot een van de vele mogelijkheden. Wilt u zelf pionieren, dan wordt u van de nodige informatie voorzien. En wilt u een hapje eten, dan kan dit in het restaurant. Ook kunt u voor een hele week maaltijden bestellen. Er is ook een hengelsport winkel op dit unieke resort .
Het vis Resort in Ribeira de Ebre (Ebro-vallei),is dé locatie om uw dromen waar te kunnen maken. Het is gelegen zowel aan de Rio Ebro als aan het Riba Roja-stuwmeer. Afstand tot Reus Airport: 1 uur met de auto, afstand tot de luchthaven van Barcelona: 2 uur met de auto .

Gerelateerde Afbeeldingen:

Door de jarenlange ervaring van de medewerkers zullen ze zorgen voor een professionele ondersteuning om zo het maximale uit uw vis- vakantie te kunnen halen. Het terrein bij de uitgang van de zijrivier Barranco San Francisco, ligt ongeveer 2 km van de Riba-Roja-dam (Presa de Riba-Roja)en was vroeger een steengroeve. Elke accommodatie heeft ook een prachtig uitzicht over dit stuwmeer . Deze locatie ligt in een prachtige flora en fauna.Dit is echt uniek in Spanje: het vis-resort ligt in de staat Catalonië. In dit gebied is nachtvissen en vissen met levend aas toegestaan! Onze gidsen tonen u graag op de kaart de nachtvis-zones. Ontspannen vissen zonder bang te zijn voor de controleurs; dit is dé locatie voor een unieke visvakantie in Spanje.
Je kunt met 2 hengels per vergunning vissen. Het is niet toegestaan om meerdere vergunningen te kopen om daarmee dan met meer dan 2 hengels per persoon te vissen!
Als u het wilt, regelen wij de vergunningen. In de regel bestaat de vergunning uit de jaarlijkse visvergunning voor Spanje en de aanvullende vergunning voor Catalonië. Op dit moment kost dit pakket €50, – per persoon.
Het kamp is het hele jaar geopend. Elk jaar komen de topvissers bij ons tijdens de “wintertijd” en laten zij zien welke vangsten er mogelijk zijn.

informatie over het vissen
▪ Nachtvissen toegestaan
▪ 2 hengels per persoon
▪ Bezit zijn van vergunning a €50,-
▪ 
▪ 
▪ 
▪ Boot toegestaan en ook te huur
 

informatie over het water
▪ 
▪ 
▪ 
▪ 
▪ 
▪ 
▪ 
 

informatie over de faciiteiten

▪ Restaurant  
▪ Hengelportwinkel
▪ Camping/chalets/huisjes
▪ Eten/ontbijt bestel mogelijkheid
▪ 
 

 

informatie over de omgeving
▪ Supermarkt  km afstand
▪ Tankstation km afstand
▪ 
 

inzien reglement

Gerelateerde Afbeeldingen: