Bij het dorpje Lamotjoie met een kleine 600 inwoners, ligt het 13 hectare grote meer met dezelfde naam. Een meer dat een geweldig groot bestand aan karpers bezit en nog heel weinig hengeldruk kent waardoor u zeker rekening moet houden met dubbel runs.
Dit meer behoort bij de camping waar u met de hele familie kunt genieten van het goede Franse leven. De zomer begint daar eerder en eindigt later.
Kiest u een afgelegen visstek, dan worden de visspullen voor u naar de stek gebracht. De mogelijkheid is aanwezig om een boot met elektromotor te huren.
Een zwembad, een restaurant en kantine, een overdekt terras en een speeltuin; alle ingrediënten zijn aanwezig om met de familie of vismaat te genieten van een geweldige visvakantie.

Er zijn 10 visstekken te huur. Daarnaast zijn er ook twee camper/caravan stekken te huur. Hier kunt u aan de waterkant al vissend uw gezinsvakantie doorbrengen. Ook kunt u een stacaravan of ingerichte tent huren zodat u uw vistijd /familietijd naar ieders wens in kunt vullen.Er zijn twaalf eenpersoons visstekken drie daarvan kunnen samengevoegd worden tot tweepersoons visplaatsen (3-4 5-6 7-8)en er zijn 2 camper/caravanstekken (1 en 12)
De visstekken zijn per nacht te reserveren en kosten € en kosten in het voorzijzoenp.p.p.n.
De camper/caravan stek kosteuro voor vier personen met drie hengels vissen.
Er is de mogelijkheid om extra stekken bij te huren zo nog meer ruimte te hebben om te vissen
Dit is excl

Informatie over het water
Grootte                   13 hectaren 
Diepte                      Veel variatie van 1 meter tot 5 meter
Nachtvissen          Toegestaan
Aantal hengels     Drie
Bodem                     Klei
Obstakels              Geen
Stroming                niet
Vangsten               Goed groot bestand aan vissen 
Boot                        Toegestaan om te voeren en lijnen uitvaren echter in de maanden juli en aug mogen er geen boot op stek 1 2 3 10 11 12
Auto bij de stek    nee Visspullen worden naar stek toe gebracht