Camping Le Ch’timi ***

Langs het 400 inwoners tellende dorpje Touzac ligt de Camping Le Ch’timi. Deze is van Nederlandse eigenaren. Er wordt Nederlands, Engels, Duits en Frans gesproken. Op de camping wordt u hartelijk ontvangen door Bas, Manon, Niek en Janny. Zij doen er werkelijk alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Klik hier om naar de website van de camping te gaan.

Het zuidwesten van Frankrijk (Midi-Pyreneen), waar het gebied van de Lot ligt, heeft meer dan een gemiddeld aantal zonuren.
Vooral in het voor- en naseizoen is de natuur daarom prachtig. De prachtige vergezichten, afgewisseld door wijngaarden, die in het najaar prachtig rood verkleuren en vol hangen met volle trossen druiven en de bossen maken het wandelen en fietsen in deze streek, vooral in het rustige voor- en naseizoen tot een onvergetelijke ervaring.
Op de camping zijn wandel- en fietsroutes verkrijgbaar.In het voorjaar ziet u op de camping een heel scala aan orchideeën en andere bloemen en een groot aantal meer of minder bekende vogels. De vele fruitbomen op de camping en in de omgeving geven het voorseizoen door de veelkleurige bloesem een sprookjesachtige aanblik.

Echt genieten dus.

 

Hier kunt u de Prijs de Beschikbaarheid inzien en eventueel ook boeken. Klik op aankomst datum en vertrek datum in de kalender en vul de extra optie s in en u ziet het totaal bedrag

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

[/section]

Zwembad
Tennisbaan
Speeltuin
Animatie in hoogseizoen

 

Supermarkt
Winkels
Restaurants
Straatmarkten
Pittoreske dorpjes
Kastelen

 

Boot trip in de vallei van de lot Puy-l’Évêque (6.7 km)
Bezoek aan een truffelkweker imker (12.9 km) Joel Simonet +33 6 13 92 21 27 Gesproken talen: frans
Delta vliegen   (50 km)
Paard rijden  (zeer mooie rit over de bergkam onder goede begeleiding)(6 km)
Walibi pretpark voor het plezier van jong en oud, op 61km  

Mooie camping, het huisje waar wij verbleven leende zich uitstekend voor ons gezin met twee kleine kinderen (8mnd en 3 jr). Leuke eigenaren van de camping die graag een praatje maken, mooi schoon zwembad en schoon sanitair. Eten in het restaurant is erg lekker. In de omgeving ook genoeg te doen om ons lekker bezig te houden. Gewoon niks op aan te merken, een aanrader!

Bakker, op deze camping in juli 2017

Een zeer vriendelijk kleine camping waar de vakantiegangers centraal staan in een schitterende omgeving

Nico de Reus, op deze camping in augustus 2017

Als wij over deze mooie camping een bloemlezing gaan houden dan hebben wij het volgend jaar geen plaats meer.
U zult ons dus niet horen.
Betsy en Henk

Arts, op deze camping in juni 2017
Weersverwachting
Touzac

Weeronline.nl - Meer weer in Touzacweeronline.nl Altijd jouw weer

Afstand vanaf

Groningen 1210 KM

Utrecht 1070 KM

Brussel 905 KM