Camping

Langs het 400 inwoners tellende dorpje Touzac ligt de Camping Le Ch’timi. Deze is van Nederlandse eigenaren. Er wordt Nederlands, Engels, Duits en Frans gesproken. Op de camping wordt u hartelijk ontvangen door Bas, Manon, Niek en Janny. Zij doen er werkelijk alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Klik hier om naar de website van de camping te gaan.
Het zuidwesten van Frankrijk (Midi-Pyreneen), waar het gebied van de Lot ligt, heeft meer dan een gemiddeld aantal zonuren.
Vooral in het voor- en naseizoen is de natuur daarom prachtig. De prachtige vergezichten, afgewisseld door wijngaarden, die in het najaar prachtig rood verkleuren en vol hangen met volle trossen druiven en de bossen maken het wandelen en fietsen in deze streek, vooral in het rustige voor- en naseizoen tot een onvergetelijke ervaring.

Op de camping zijn wandel- en fietsroutes verkrijgbaar.In het voorjaar ziet u op de camping een heel scala aan orchideeën en andere bloemen en een groot aantal meer of minder bekende vogels. De vele fruitbomen op de camping en in de omgeving geven het voorseizoen door de veelkleurige bloesem een sprookjesachtige aanblik.
Echt genieten dus.

Activiteiten ter plaatsen

Zwembad
Tennisbaan
Speeltuin
Animatie in hoogseizoen

Activiteiten in de Omgeving

Supermarkt
Winkels
Restaurants
Straatmarkten
Pittoreske dorpjes
Kastelen

“La Roque” 46700 Touzac

Afstand vanaf

Groningen 1210 KM

Utrecht 1070 KM

Brussel 905 KM