Beschrijving

Het vis resort is van alle gemakken voorzien. Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden te huur. Zelfs 3 ingerichte boten behoort tot een van de vele mogelijkheden. Wilt u zelf pionieren, dan wordt u van de nodige informatie voorzien. En wilt u een hapje eten, dan kan dit in het restaurant. Ook kunt u voor een hele week maaltijden bestellen. Er is ook een hengelsport winkel op dit unieke resort .
Het vis Resort in Ribeira de Ebre (Ebro-vallei),is dé locatie om uw dromen waar te kunnen maken. Het is gelegen zowel aan de Rio Ebro als aan het Riba Roja-stuwmeer. Afstand tot Reus Airport: 1 uur met de auto, afstand tot de luchthaven van Barcelona: 2 uur met de auto .

Door de jarenlange ervaring van de medewerkers zullen ze zorgen voor een professionele ondersteuning om zo het maximale uit uw vis- vakantie te kunnen halen. Het terrein bij de uitgang van de zijrivier Barranco San Francisco, ligt ongeveer 2 km van de Riba-Roja-dam (Presa de Riba-Roja)en was vroeger een steengroeve. Elke accommodatie heeft ook een prachtig uitzicht over dit stuwmeer . Deze locatie ligt in een prachtige flora en fauna.Dit is echt uniek in Spanje: het vis-resort ligt in de staat Catalonië. In dit gebied is nachtvissen en vissen met levend aas toegestaan! Onze gidsen tonen u graag op de kaart de nachtvis-zones. Ontspannen vissen zonder bang te zijn voor de controleurs; dit is dé locatie voor een unieke visvakantie in Spanje.
Je kunt met 2 hengels per vergunning vissen. Het is niet toegestaan om meerdere vergunningen te kopen om daarmee dan met meer dan 2 hengels per persoon te vissen!
Als u het wilt, regelen wij de vergunningen. In de regel bestaat de vergunning uit de jaarlijkse visvergunning voor Spanje en de aanvullende vergunning voor Catalonië. Op dit moment kost dit pakket €50, – per persoon.
Het kamp is het hele jaar geopend. Elk jaar komen de topvissers bij ons tijdens de “wintertijd” en laten zij zien welke vangsten er mogelijk zijn. .