Huis boot 1130 met aluminium boot 15 pk + fishfinder

Gerelateerde Afbeeldingen:

De woonboot is volledig vernieuwd en biedt ruimte aan maximaal 4 personen ( met kinderen tot 6 personen) op het Riba – Roja-stuwmeer. U neemt de boot direct in ons kamp over, de aanlegsteiger ligt op slechts 100 meter van het basiskamp. Als u niet in het bezit bent van een vaarbewijs, dan varen wij de boot naar de goede plekken waar we deze aanmeren. Na overleg brengen we de boot ook over naar een andere locatie.
De boten zijn eenvoudig en functioneel, perfect als je 24 uur dicht bij de vis wilt zijn.
Woonboot 1130, lengte ongeveer 11 meter.
Prijs per week voor 2 personen: € 1650,- Elke extra persoon + € 50, –

boeken

De uitrusting van de woonboten:
Banken , bakken, railing en hengelsteunen. Zithoek met opklapbare tafel voorzien van inbouwkasten, stuurstand met dashboard, aansteker, echolood. 2 ingebouwde batterijen en 12 volt verlichtingssysteem. Keuken met warm en koud water. Ingebouwde gootsteen, koelkast met vriezer, gasfornuis (gasflessen inbegrepen in de prijs), douche en toilet. Dubbele en enkele slaapplaatsen, diesel en warmwatertank.
Tank voor warm water voor huishoudelijk gebruik: 400 liter. De boten EC 930 en EC 1130 hebben 12 volt – , de Fatarella heeft een 220 volt generator.
Voor het besturen van de woonboten is een sportbootvergunning Binnen nodig. Als dit niet beschikbaar is, brengt onze chauffeursdienst u naar de gewenste locatie op het reservoir. We hebben verschillende vaste boeien verankerd, hier kunt u veilig aanleggen.
Inbegrepen in de prijs:
Aansprakelijkheidsverzekering, beddengoed en handdoeken, dieselverbruik, verzorging door ons ervaren team ter plaatse, briefing en waterkaart.
Extra’s:
Vissersboot met buitenboordmotor vanaf € 265,- per week.
Visvergunningen vanaf € 50,- per persoon per week.
Verhuur-uitrustingsinrichting, b.v. meervalhengel, vanaf € 40,- per week.
Gids op aanvraag, tot 3 pesonen, € 250,- per dag, elke extra persoon + € 50,-.

Gerelateerde Afbeeldingen: