Huisboot Fatarella  met aluminium boot 15 pk + fishfinder

Gerelateerde Afbeeldingen:

Een mooie jacht voor iedereen die iets meer comfort zoekt. Lengte: 11.50 meter met 220V- generator. De uitrusting: Een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en wastafel.
Woongedeelte: keuken , eetkamer en zithoek apart, hier is de mogelijkheid tot het plaatsen van 2 babybedjes, keuken met koffiemachine, magnetron,koelkast met vriesvak enz.
Douchecabine met wastafel, toilet, cabine met wastafel. Prijs per week tot 2 personen € 1650,-.
Elke extra persoon + € 50,-, maximaal 4 personen (met kinderen tot 6 personen).

boeken

De uitrusting van de woonboten:
Banken , bakken, railing en hengelsteunen. Zithoek met opklapbare tafel voorzien van inbouwkasten, stuurstand met dashboard, aansteker, echolood. 2 ingebouwde batterijen en 12 volt verlichtingssysteem. Keuken met warm en koud water. Ingebouwde gootsteen, koelkast met vriezer, gasfornuis (gasflessen inbegrepen in de prijs), douche en toilet. Dubbele en enkele slaapplaatsen, diesel en warmwatertank.
Tank voor warm water voor huishoudelijk gebruik: 400 liter. De boten EC 930 en EC 1130 hebben 12 volt – , de Fatarella heeft een 220 volt generator.
Voor het besturen van de woonboten is een sportbootvergunning Binnen nodig. Als dit niet beschikbaar is, brengt onze chauffeursdienst u naar de gewenste locatie op het reservoir. We hebben verschillende vaste boeien verankerd, hier kunt u veilig aanleggen.
Inbegrepen in de prijs:
Aansprakelijkheidsverzekering, beddengoed en handdoeken, dieselverbruik, verzorging door ons ervaren team ter plaatse, briefing en waterkaart.
Extra’s:
Vissersboot met buitenboordmotor vanaf € 265,- per week.
Visvergunningen vanaf € 50,- per persoon per week.
Verhuur-uitrustingsinrichting, b.v. meervalhengel, vanaf € 40,- per week.
Gids op aanvraag, tot 3 pesonen, € 250,- per dag, elke extra persoon + € 50,-.

Gerelateerde Afbeeldingen: