Goed en goedkoop een echt alternatief, ook voor outdoor-fans die een basis willen hebben. Opgelet, momenteel NIET beschikbaar!

Beschrijving
Deze caravan geniet de voorkeur  waar de camping te weinig comfort biedt en de vissers bungalows te groot zijn. Deze  comfortabel ingerichte caravan is dan een redelijk geprijsd alternatief. De buitenafmetingen: lengte 6,85 m, breedte 2,17 m, hoogte 2,47 met TV.
Deze geweldige caravan bevindt zich boven de steile helling naar het meer met een fantastisch uitzicht over het meer en op de tegenoverliggende bergen. , rustig, zonovergoten en geïntegreerd in het bestaande landschap.
uitrusting
Twee eenpersoonsbedden in een scheidbare slaapkamer met schuifwand, een comfortabele zithoek, die zelfs kan worden omgebouwd voor twee kleine extra vissers als een tweepersoonsbed, veel opbergruimtes, een gaskoelkast, standaard serviesgoed, een koffiezetapparaat, een broodrooster, tv en Truma-verwarming. 
Tevens omvat het mooie, ongeveer 7,5 vierkante meter grote, overdekte terras, begroeid met geurige jasmijn en omlijst met mediterrane flora. Een tuintafel met stoelen is vanzelfsprekend. Een keukenblok met een andere koelkast en 2-pits elektrisch fornuis werd geïntegreerd in het terra , omdat het gasfornuis in de caravan om veiligheidsredenen niet is aangesloten.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Prijs in € per Pers per week(7 nachten)

SeizoenA

02.12.2017 – 02.03.2018

SeizoenB

03.03.2018 – 20.08.2018&03.11.-01.12.2018

SeizoenC

21.08.2018 – 02.11.2018

Uw geboekte accommodatie is voor de vakantieduur inclusief bedlinnen, handdoeken, water, eindschoonmaak, gas. Instructie en ondersteuning door onze lokale medewerkers. Informatiebrochure, waterkaart. Kinderen tot en met 7 jaar gratis . Hond: Eenmalig 30, – €. Elektriciteitskosten en wiffi is in de prijs inbegrepen!

Boekingskalender is nog niet actueel Bij interesse of boeking stuur een mail naar info@karper-camping.net

Gerelateerde Afbeeldingen: