Routeplanner

Klik op het naambordje dan op routebeschrijving dan krijgt u de routeplanner.

Deze map bestaat niet. Maak deze aan.

Ebro

Beschrijving

Het vis resort is van alle gemakken voorzien. Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden te huur. Zelfs 3 ingerichte boten behoort tot een van de vele mogelijkheden. Wilt u zelf pionieren, dan wordt u van de nodige informatie voorzien. En wilt u een hapje eten, dan kan dit in het restaurant. Ook kunt u voor een hele week maaltijden bestellen. Er is ook een hengelsport winkel op dit unieke resort .
Het vis Resort in Ribeira de Ebre (Ebro-vallei),is dé locatie om uw dromen waar te kunnen maken. Het is gelegen zowel aan de Rio Ebro als aan het Riba Roja-stuwmeer. Afstand tot Reus Airport: 1 uur met de auto, afstand tot de luchthaven van Barcelona: 2 uur met de auto .

inzien reglement

Gerelateerde Afbeeldingen:

Gerelateerde Afbeeldingen:

Door de jarenlange ervaring van de medewerkers zullen ze zorgen voor een professionele ondersteuning om zo het maximale uit uw vis- vakantie te kunnen halen. Het terrein bij de uitgang van de zijrivier Barranco San Francisco, ligt ongeveer 2 km van de Riba-Roja-dam (Presa de Riba-Roja)en was vroeger een steengroeve. Elke accommodatie heeft ook een prachtig uitzicht over dit stuwmeer . Deze locatie ligt in een prachtige flora en fauna.Dit is echt uniek in Spanje: het vis-resort ligt in de staat Catalonië. In dit gebied is nachtvissen en vissen met levend aas toegestaan! Onze gidsen tonen u graag op de kaart de nachtvis-zones. Ontspannen vissen zonder bang te zijn voor de controleurs; dit is dé locatie voor een unieke visvakantie in Spanje.
Je kunt met 2 hengels per vergunning vissen. Het is niet toegestaan om meerdere vergunningen te kopen om daarmee dan met meer dan 2 hengels per persoon te vissen!
Als u het wilt, regelen wij de vergunningen. In de regel bestaat de vergunning uit de jaarlijkse visvergunning voor Spanje en de aanvullende vergunning voor Catalonië. Op dit moment kost dit pakket €50, – per persoon.
Het kamp is het hele jaar geopend. Elk jaar komen de topvissers bij ons tijdens de “wintertijd” en laten zij zien welke vangsten er mogelijk zijn. .

Stekinfo+Boeken

reserveren-en-beschikbaarhied-uitleg

Trekkerspakket

Meer informatie

Trekkers pakket inclusief boot en visplan.

 

 

Maak gebruik van alle campingfaciliteiten maar trek toch uw eigen plan met de boot. U wordt voorzien van de juiste informatie.

2/3 pers appartement

Meer informatie

4 pers fam appartement

Meer informatie

Vissers appartement

Meer informatie

Appartement aan t water

Meer informatie

Chalet zeezicht

Meer informatie

Vissers  chalets

Meer informatie

Huisboot 0930

Meer informatie

Huisboot 1130

Meer informatie

Huisboot Fatarella

Meer informatie

Beschikbaarheid

Plattegrond

Restaurant

Het nieuwe restaurant met een gezellig terras biedt u de mogelijkheid om gewoon te ontspannen in een prachtige natuur en niet zelf te hoeven koken. Wij bieden ontbijt, snacks en diner, ook is een groot pakket beschikbaar voor Euro 10, – per persoon per dag. U bent van harte welkom om halfpension bij ons te boeken voor slechts € 25, – per dag (ter plaatse te betalen) voor ontbijt en diner.
Een kleine selectie van goede burgerlijke gerechten en op aanvraag misschien zelfs een speciaal menu tijdens de openingstijden. Ook koude en warme dranken zijn altijd beschikbaar op dit moment. Of het nu Strammer Max, rollades of gewoon een snelle koffie tussendoor is.
Ook hebben we voor de dagelijkse drinkwaterbehoefte in Spanje de gebruikelijke 5 liter jerrycans op voorraad, evenals mineraalwater en bier, Fanta en cola in ingeblikte vorm.
En de wekelijkse gedeelde barbecue, waar iedereen zo veel mogelijk kan eten, is nog steeds het hoogtepunt van de week.

Hengelsport winkel

In de hengelsport winkel vindt u alles wat u nodig heeft om te vissen . Je kunt kunstaas, lijnen, haken, maden, grondaas en boilies en pellets kopen, evenals hoofdlampen, bescherming tegen de zon enz,!

Verzorging en begeleiding ondersteuning

Dit is natuurlijk inbegrepen in de prijs: dit betekent dat u bij aankomst uw geboekte huuruitrusting krijgt, onze verzorgers zullen u in de boten instrueren. Aan de hand van de zeekaart laten we u de momenteel “pittige” plekken zien en geven we u waardevolle tips, we zullen u op de eerste dag naar uw visplek brengen en, als u dat wilt, zullen we graag de boei-bevestigingen uitzetten. Heeft u nog vragen? Geen probleem, daar zijn onze jongens voor.
Allen zijn ervaren vissers en kennen het Riba-Roja-reservoir als hun broekzak. Of het nu gaat om meerval, snoekbaars, zwart of baars – laat ons u helpen. 

Onze supervisors rijden dagelijks vanaf het meer en zorgen voor de vissers, bieden hulp en kunnen soms iets cools meenemen om te drinken,
Dit is een volledig begeleidingspakket van 8 uur op het reservoir Riba – Roja. Samen met de gids rijd je weg en vis je. Afhankelijk van de doelvis is het proces altijd anders. . Met de gids voor een veelbelovende taak, legt de gids de techniek uit, bouwt de steunen en zet de boeisystemen voor u uit. Bij het vissen op baars of snoekbaars, vis je meestal actief vanaf de boot. Afhankelijk van de vistechniek en de doelvis, mogen de begeleidingsgroepen niet te groot zijn, vanaf de boot zijn 2 gasten optimaal, vanaf de kust kunnen het soms 4 personen zijn. We kunnen slecht 6 mensen tegelijk, en dan de beste splitsen. De prijs voor een volledige gids met maximaal 3 personen is € 250, -, elke extra persoon wordt ter plaatse belast met € 50, -. Als je de gids voor nachtvissen wilt boeken betaal je € 450, – (altijd te delen door de deelnemers)
River Tours:
Voor veel van onze gasten zijn de riviertochten op de Ebro iets heel bijzonders! Hier rijd je met de gids en een boot op de trailer naar de rivier de Ebro. Daar wordt de boot uitgegleden en meestal gevist door een driftende of verankerde boot. 

                 Recensies

Dit vraagt naar meer

De omstandigheden waarin wij gevist hebben waren uitzonderlijk. We hebben gevist tegenover de arm met het haventje. Alles was bij aankomst perfect geregeld. Prima boot ook. Lekker stabiel, groot en snel ! Advies bij de viswinkel op de camping gekregen om met boeien en hun clipsysteem te vissen i.p.v. een breeklijn. Werkt echt top, zelfs… Lees meer “Dit vraagt naar meer”

Super organisatie

Ik kan geen enkel minpunt verzinnen. Onze reis naar Spanje was een onvergetelijke ervaring. We hebben genoten van elk moment. Dank u aan alle… Lees meer “Super organisatie”

Foto-film

Routeplanner

 

E - 43790 Riba Roja de Ebre 

Gerelateerde Afbeeldingen: