Restaurant

Ons nieuwe restaurant met een gezellig terras biedt u de mogelijkheid om gewoon te ontspannen in een prachtige natuur en niet zelf te hoeven koken. Wij bieden ontbijt, snacks en diner, ook is een groot pakket beschikbaar voor Euro 10, – per persoon per dag. U bent van harte welkom om halfpension bij ons te boeken voor slechts € 25, –  per dag (ter plaatse te betalen) voor ontbijt en diner.
Een kleine selectie van goede burgerlijke gerechten en op aanvraag misschien zelfs een speciaal menu tijdens de openingstijden. Ook koude en warme dranken zijn altijd beschikbaar op dit moment. Of het nu Strammer Max, rollades of gewoon een snelle koffie tussendoor is.
Ook hebben we voor de dagelijkse drinkwaterbehoefte in Spanje de gebruikelijke 5 liter jerrycans op voorraad, evenals mineraalwater en bier, Fanta en cola in ingeblikte vorm.
En de wekelijkse gedeelde barbecue, waar iedereen zo veel mogelijk kan eten, is nog steeds het hoogtepunt van de week.

Hengelsportwinkel

In de hengelsport winkel vindt u alles wat u nodig heeft om te vissen . Je kunt kunstaas, lijnen, haken, maden, grondaas en boilies en pellets kopen, evenals hoofdlampen, bescherming tegen de zon enz,!

Verzorging en begeleiding ondersteuning

Dit is natuurlijk inbegrepen in de prijs: dit betekent dat u bij aankomst uw geboekte huuruitrusting krijgt, onze verzorgers zullen u in de boten instrueren. Aan de hand van de zeekaart laten we u de momenteel “pittige” plekken zien en geven we u waardevolle tips, we zullen u op de eerste dag naar uw visplek brengen en, als u dat wilt, zullen we graag de boei-bevestigingen uitzetten. Heeft u nog vragen? Geen probleem, daar zijn onze jongens voor.
Allen zijn ervaren vissers en kennen het Riba-Roja-reservoir als hun broekzak. Of het nu gaat om meerval, snoekbaars, zwart of baars – laat ons u helpen. Onze supervisors rijden dagelijks vanaf het meer en zorgen voor de vissers, bieden hulp en kunnen soms iets cools meenemen om te drinken, geen probleem!
Leidende:
… is een speciale en kost extra. We bieden verschillende begeleidingspakketten:
Seeguiding:
Dit is een volledig begeleidingspakket van 8 uur op het reservoir Riba – Roja. Samen met de gids rijd je weg en vis je. Afhankelijk van de doelvis is het proces altijd anders. . Met de gids voor een veelbelovende taak, legt de gids de techniek uit, bouwt de steunen en zet de boeisystemen voor u uit. Bij het vissen op baars of snoekbaars, vis je meestal actief vanaf de boot. Afhankelijk van de vistechniek en de doelvis, mogen de begeleidingsgroepen niet te groot zijn, vanaf de boot zijn 2 gasten optimaal, vanaf de kust kunnen het soms 4 personen zijn. We kunnen slecht 6 mensen tegelijk, en dan de beste splitsen. De prijs voor een volledige gids met maximaal 3 personen is € 250, -, elke extra persoon wordt ter plaatse belast met € 50, -. Als je de gids voor nachtvissen wilt boeken betaal je € 450, – (altijd te delen door de deelnemers)
River Tours:
Voor veel van onze gasten zijn de riviertochten op de Ebro iets heel bijzonders! Hier rijd je met de gids en een boot op de trailer naar de rivier de Ebro. Daar wordt de boot uitgegleden en meestal gevist door een driftende of verankerde boot. Technieken hier zijn: drijven, spinnen en boeien vissen. Ook de Wallerholz en de technologie worden hier gebruikt. Omwille van de ruimte moeten maximaal 2 vissers deze tour boeken wanneer ze vanaf de boot vissen. Als je vanaf de kust vist, kunnen we hier ook vissen met 3 vissers op speciale plaatsen en met boei bevestigingen. De prijs voor een geleiding is te wijten aan de hoge kosten van Euro 350, – voor 8 uur op het water. Hoge verslavingskracht om de grote meerval te boren in de soms harde stroming van de Ebro is een echte uitdaging voor elke ambitieuze visser.
Zeer belangrijke mensen:
We kunnen een datum voor een Guidingwunsch maken, omdat veel factoren hier beslissen, kunnen we u geen bindende datum geven. Weer en bijtgedrag spelen een beslissende rol en we willen het beste uit je halen ?

 

Gerelateerde Afbeeldingen: