Bij het dorpje Lamotjoie met een kleine 600 inwoners, ligt het 13 hectare grootte meer met dezelfde naam. Een meer dat een geweldig groot bestand aan karpers bezit. En nog heel weinig hengeldruk kent waardoor u zeker rekening moet houden met dubbel runs.
 Dit meer behoort bij de camping waar u met de hele familie kunt genieten van het goede Franse leven. De zomer begint daar eerder en eindigt later.
Kiest u een afgelegen visstek dan worden de visspullen voor u naar de stek gebracht. De mogelijkheid is aanwezig om een boot met elektromotor te huren.
Een zwembad, een restaurant en kantine, een overdekt terras en een speeltuin; alle ingrediënten zijn aanwezig om met de familie of vismaat te genieten van een geweldige visvakantie.

Hier kunt u de Prijs de Beschikbaarheid inzien en eventueel ook boeken. Klik op aankomst datum en vertrek datum in de kalender en vul de extra optie s in en u ziet het totaal bedrag.

U kunt ook een boot met elektro motor huren deze kost €15,00 per dag dit kunt uaanvinken bij de reserverijgen

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie volgt
Meer informatie volgt
Meer informatie volgt
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

boek hieronder u campingplaats tent stacaravan

MEER INFORMATIE
meer informatie
meer informatie
meer informatie
meer informatie

 

Snel zien welke stekken vrij zijn
Toets aankomst datum in – Toets vertrek datum in 
U ziet in die periode de vrije stekken(oranje ballonnen)

SearchSort by
Ascending Descending
  • Map view


U kunt in Lamontjoie visstekken huren. Daarnaast zijn er twee camper/caravan stekken te huur. Hier kunt u aan de waterkant al vissend uw gezinsvakantie doorbrengen. Ook kunt u een stacaravan of ingerichte tent huren zodat u uw vistijd /familietijd naar ieders wens in kunt vullen.Er zijn twaalf eenpersoons visstekken drie daarvan kunnen samengevoegd worden tot tweepersoons visplaatsen (3-4 5-6 7-8)en er zijn 2 camper/caravanstekken (1 en 12)
De visstekken zijn per nacht te reserveren en kosten € 21,50 p.p.p.n.
De camper/caravan stek kost 65,00 euro voor vier personen met drie hengels vissen.
Er is de mogelijkheid om extra stekken bij te huren zo nog meer ruimte te hebben om te vissen deze kosten €10,75 per nacht dit dient u dan als opmerking bij de boeking te plaatsen
Dit is exclusief visvergunning en toeristenbelasting
Een visvergunning kost € 32,00 voor een week.

Informatie over het water

Diepte                     Een tot vijf  meter
Grootte                   Dertien hectare
Bodem                    Top laag klei
Obstakels               Geen
Stroming                Geen
Aantal hengels       Drie per persoon
Vangsten      
Voerboot                 Toegestaan     
Boot                         Toegestaan om te voeren en lijnen uitvaren echter in de maanden juli en aug mogen er geen boot op stek 1 2 3 10 11 12
Nachtvissen           Toegestaan
Auto bij de stek     Nee, vispullen worden wel naar de stek toegebracht

Impressie Film

Piet Vogel vist een 4 daagse sessie op Lamontjoie Frankrijk. Lekker filmpje met veel runs en springende vissen en natuurlijk de nodige info zoals jullie gewend zijn van Piet. . In 40 visuren verdeeld over ochtenden en avonden vangt hij 40 vissen, dubbelruns en chaos aan de lopende band. 

49 runs gehad en 44 vissen weten te landen

Aangezien ik niet echt een fan ben van betaalwateren maar toch ook wel enig behoefte aan comfort heb als mijn vriendin meegaat, was deze bestemming een prima compromis.
Na een flinke nacht-rit vanuit Limburg, werden we vriendelijk ontvangen door Francois de campingeigenaar.
Al snel kwamen we er achter dat Francois en Nora echt hun uiterste best doen, om het de camping gasten naar hun zin te maken.
Of het nu de barquettes zijn die je graag voor je ontbijt wil hebben of een flesjes wijn; het is allemaal mogelijk.
Ook het sanitair en de andere voorzieningen op de camping zijn prima.
Na een korte verkenning van het water kozen we voor een centraal gelegen stek, waar we de hele week aan het water zijn blijven overnachten.
Welke stek dat was zullen we niet verraden, want zelf uitdokteren is toch wel zo leuk.
Wisselen van stek is overigens in overleg met Francois de eigenaar mogelijk.
Een boot is wel een aanrader want dat verruimt je mogelijkheden met betrekking tot afstand vissen enorm; via Arnoud is eventueel een boot ter plekke, te reserveren incl. electromotor.
We hadden niet verwacht dat de week zo succesvol zou verlopen.
Aan het einde van de week hadden we 49 runs gehad en 44 vissen weten te landen; waarvan 12 vissen boven de 10kg, met als zwaarste vis een spiegel van 15.5kg.
Ondanks deze vangstresultaten waren de vissen in prima conditie; er komt van alles op de mat; veel schubkarperstussen 8 en 10 kg, maar ook grotere spiegel- en rijenkarpers.
Er wordt veel gevangen, maar naar mijn inschatting zitten er enorme aantallen vissen in het meer waardoor de vissen de kans krijgen te herstellen, beslist geen overduidelijk kapotte bekken.
Het moet dus echt voor iedereen mogelijk zijn om een mooie vis te vangen op Lac Lamontjoie, ook voor de onervaren Frankrijk-ganger.
Wij zijn in elk geval zeer tevreden over de camping, en de service van de eigenaren en Arnoud Janssen van Karper-Camping.
Tip; ga je in het najaar, neem voldoende goeie knikkers mee , want het gaat hard…..
Groeten Jasper en Sandra

T is hier geweldig

Het is echt genieten hier, vroeg beginnen met vissen dan rond 11 uur lekker zwembadje pakken met biertje en vervolgens weer even vissen. Zelf met dit geweldige weer kun je ze overdag vangen. Ideaal om met het gezin te doen want de camping bied alles voor kinderen en vrouwlief. Die van mij ben ik alweer kwijt want zit lekker op terras ha ha. Ik heb nog een hengel in dus ik ga pas naar terrasje als die is afgelopen. Dan lekker ijskoud biertje pakken en morgenvroeg weer vissen en filmen. T is hier geweldig ha ha
Piet Vogel

We hebben een super week gehad

Heerlijke combi van vissen en familie, heb drie avonden en ochtenden gevist en dagelijks voeren, overdag lekker zwemmen en op pad. Had in totaal 18 vissen, zou het water omschrijven als een runwater met veel actie. De tent was ook super van alle benodigdheden voorzien en de camping was verder ook schoon en aardige mensen, kortom top!
Gert Jan Putten

Wat een fantastische plek

Wat een fantastische plek is het hier aan het meer van Lamontoije. Na ruim 1200 km rijden en een midweekje gevist te hebben mag het resultaat er zijn. Voor menig Frankrijk-karpervisser ligt hier een prachtige plas met een flink karperbestand en echte super drillacties. Karpers vangen willen we gewoon allemaal en daar slaag je hier zeker in. De rustige visstekken liggen veelal beschut en zijn op loopafstand van (zeer schone) sanitaire voorzieningen.
De camping eigenaar spreekt goed Engels en helpt je zelfs je visspullen naar de stek te brengen! Tussendoor een duik in het zwembad of n hapje of drankje in het restaurant. Al met al een geslaagde midweek. Bedankt voor de goede tips Arnoud.
Richard Linder

Weersverwachting
Lamontjoie

Weeronline.nl - Meer weer in Lamontjoieweeronline.nl Altijd jouw weer

Afstand vanaf

Groningen  1360 KM

Utrecht        1200 KM

Brussel    1020 KM