Bij het dorpje Lamotjoie met een kleine 600 inwoners, ligt het 13 hectare grote meer met dezelfde naam. Een meer dat een geweldig groot bestand aan karpers bezit en nog heel weinig hengeldruk kent waardoor u zeker rekening moet houden met dubbel runs.
 Dit meer behoort bij de camping waar u met de hele familie kunt genieten van het goede Franse leven. De zomer begint daar eerder en eindigt later.
Kiest u een afgelegen visstek, dan worden de visspullen voor u naar de stek gebracht. De mogelijkheid is aanwezig om een boot met elektromotor te huren.
Een zwembad, een restaurant en kantine, een overdekt terras en een speeltuin; alle ingrediënten zijn aanwezig om met de familie of vismaat te genieten van een geweldige visvakantie.

Boek hieronder uw visplaats

Hier kunt u de prijs en de beschikbaarheid inzien en eventueel ook boeken. Klik op aankomst datum en vertrek datum in de kalender en vul de extra opties in en u ziet het totaal bedrag.

U kunt ook een boot met elektro motor huren, deze kost €15,00 per dag. Dit kunt u aanvinken bij de reserveringen.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie volgt
Meer informatie volgt
Meer informatie volgt
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

boek hieronder u campingplaats tent stacaravan

MEER INFORMATIE
meer informatie
meer informatie
meer informatie
meer informatie

 

Snel zien welke stekken vrij zijn
Toets aankomst datum in – Toets vertrek datum in 
U ziet in die periode de vrije stekken(oranje ballonnen)

Er zijn 10 visstekken te huur. Daarnaast zijn er ook twee camper/caravan stekken te huur. Hier kunt u aan de waterkant al vissend uw gezinsvakantie doorbrengen. Ook kunt u een stacaravan of ingerichte tent huren zodat u uw vistijd /familietijd naar ieders wens in kunt vullen.Er zijn twaalf eenpersoons visstekken drie daarvan kunnen samengevoegd worden tot tweepersoons visplaatsen (3-4 5-6 7-8)en er zijn 2 camper/caravanstekken (1 en 12)
De visstekken zijn per nacht te reserveren en kosten € en kosten in het voorzijzoen  p.p.p.n.
De camper/caravan stek kost  euro voor vier personen met drie hengels vissen.
Er is de mogelijkheid om extra stekken bij te huren zo nog meer ruimte te hebben om te vissen 
Dit is exclusief toeristen belasting.

Informatie over het water

Diepte                     Een tot vijf  meter
Grootte                   Dertien hectare
Bodem                    Top laag klei
Obstakels               Geen
Stroming                Geen
Aantal hengels       Drie per persoon
Vangsten      
Voerboot                 Toegestaan     
Boot                         Toegestaan om te voeren en lijnen uitvaren echter in de maanden juli en aug mogen er geen boot op stek 1 2 3 10 11 12
Nachtvissen           Toegestaan
Auto bij de stek     Nee, vispullen worden wel naar de stek toegebracht

Impressie Film

Mijn ervaring vissen aan het meer van Lamontjoie
Ik probeer een zo n objectief mogelijk in het kort mijn ervaring te delen van het vissen op deze locatie. Dit 13 ha meer mag je echt als een run water zien. Het bestand is vrij groot en dubbel runs zijn hier zeker mogelijk. Het water mag je als niet al te moeilijk beschouwen . Door het hele jaar heen zo goed als wier en obstakel vrij.

Wel is er een groot aantal kreeften aanwezig. Ik heb niet al te veel gevoerd maar gewoon de stekken beetje bij gehouden en dan bleven de vissen zich met regelmaat melden. ook bij +30 graden .Wat wel echt opvalt is dat deze vissen echt power hebben en zich niet zomaar laten landen.
Arnoud.

Piet Vogel vist een 4 daagse sessie op Lamontjoie Frankrijk. Lekker filmpje met veel runs en springende vissen en natuurlijk de nodige info zoals jullie gewend zijn van Piet. . In 40 visuren verdeeld over ochtenden en avonden vangt hij 40 vissen, dubbelruns en chaos aan de lopende band. 

Fam Coolen hebben een week gevist aan Lac Lamontjoie.

Een productieve week van 50 karpers. Hierbij een Sfeerimpressie.

Wat een fantastische plek

Wat een fantastische plek is het hier aan het meer van Lamontoije. Na ruim 1200 km rijden en een midweekje gevist te hebben mag het resultaat er zijn. Voor menig Frankrijk-karpervisser ligt hier een prachtige plas met een flink karperbestand en echte super drillacties. Karpers vangen willen we gewoon allemaal en daar slaag je hier… Lees meer “Wat een fantastische plek”

We hebben een super week gehad

Heerlijke combi van vissen en familie, heb drie avonden en ochtenden gevist en dagelijks voeren, overdag lekker zwemmen en op pad. Had in totaal 18 vissen, zou het water omschrijven als een runwater met veel actie. De tent was ook super van alle benodigdheden voorzien en de camping was verder ook schoon en aardige mensen,… Lees meer “We hebben een super week gehad”

T is hier geweldig

Het is echt genieten hier, vroeg beginnen met vissen dan rond 11 uur lekker zwembadje pakken met biertje en vervolgens weer even vissen. Zelf met dit geweldige weer kun je ze overdag vangen. Ideaal om met het gezin te doen want de camping bied alles voor kinderen en vrouwlief. Die van mij ben ik alweer… Lees meer “T is hier geweldig”

49 runs gehad en 44 vissen weten te landen

Aangezien ik niet echt een fan ben van betaalwateren maar toch ook wel enig behoefte aan comfort heb als mijn vriendin meegaat, was deze bestemming een prima compromis.
Na een flinke nacht-rit vanuit Limburg, werden we vriendelijk ontvangen door Francois de campingeigenaar.
Al snel kwamen we er achter dat Francois en Nora echt… Lees meer “49 runs gehad en 44 vissen weten te landen”

Weersverwachting
Lamontjoie

Weeronline.nl - Meer weer in Lamontjoieweeronline.nl Altijd jouw weer

47310 Lamontjoie

Afstand vanaf

Groningen  1360 KM

Utrecht        1200 KM

Brussel    1020 KM