Recensies

recensie plaatsen

Maar hoe dan ook we komen terug

“Le Lot”…. Even een kleine samenvatting met cijfertjes… 1 spiegel karper 16,4 kg, 1 schub karper van 10,1 kg, smeerval, 3 barbelen en 1 lijnbreuk…. 16 keer vast gezeten met lijnbreuk, 17 stukken lood vast tussen de graniet 300 meter lijn kwijt, 2 bussen benzine voor de Coleman stove, 10 kg crushed en gemalen tijgernoten… Lees meer “Maar hoe dan ook we komen terug”

Mijn vriendin en ik

Mijn vriendin en ik hebben 1 week op de lot gezeten en het is ons best goed bevallen we hebben alleen heelveel last gehad van de barbeel heb er 19 aan me haak gehad en 1 meerval van 120 gevangen en 2 stink brasems gevangen en mocht op de laatste dag nog een karpertje vangen… Lees meer “Mijn vriendin en ik”

De runs die we hadden waren dood eng

We hebben ons er prima vermaakt. En goed vis gevongen de runs die we hadden waren dood eng zoooooo hard. Stekken waren mooi en ruim. De camping was ook goed netjes en schoon en vriendelijke mensen op de camping. We gaan zeker terug komen. Echt een aanrader
Dominic de Jong

Het is in één woord super

We zijn op een locatie geweest van Arnoud van Karper-camping.net. Het is in één woord super. Goed geregeld, mooie stekken, goede ontvangst door de camping. je zit op de stekken als je weet wel in Frankrijk. Zeer zeker voor herhaling vatbaar, exclusief, niet met ik weet niet hoeveel andere koppels aan de plas maar met… Lees meer “Het is in één woord super”

Ondanks de zware stroming een leuke vakantie gehad

Nadat de lot een meter was gezakt en niet meer zo hard stroomde kon je er goed vissen . En ik ben er ook van overtuigd als alles wat aangegroeid is het een zeer leuke visstek is. En als de lot normaal stroomt je er ook genoeg vissen kunt vangen .want onze laatste dag leverde… Lees meer “Ondanks de zware stroming een leuke vakantie gehad”

Heerlijk genoten en goed gevangen.

De vader & zoon visweek weer overleefd aan de lot bij Arnoud Janssen. Heerlijk genoten en goed gevangen (18 karpers, 3 meervallen, 10 a 20 windes, gelukkig 1 brasem ? en een ontelbaar aantal barbelen op de feeder hengel)…… Kortom een heerlijke week met de vrouwen erbij op de camping.
Sjors Keij

n dikke aanrader

n dikke aanrader
Wij zijn in mei geweest en hebben ondanks de sterke stroming toch nog 8 karpers en een meerval kunnen vangen!!! De plek is echt super!! Je zit mooi privé aan het water en de omgeving is fantastisch, de camping is vlakbij en daar kun je altijd eten bestellen en halen. Al… Lees meer “n dikke aanrader”

Samen top week gehad

Net terug van karper-camping met men vriendin weg hebben een top.week gehad. mooie locatie mooie stekken en natuurlijk mooie vis gevangen. het was moeilijk ivm azende meerval maar toch paar mooie karpers kunne vange super sterke torpedo’s kortom een aanrader om vissen en vakantie te combineren met familie Wij komen er zeer zeker nog terug… Lees meer “Samen top week gehad”

Top week gehad

In mei zijn we hier een week wezen vissen, wij waren de eerste van het seizoen. Bij aankomst zijn we netjes ontvangen op de camping en nadat we de sleutels hadden gekregen zijn we naar de stek gegaan. op de stek is een toilet en koelkast aanwezig, douchen kan op de camping. verder is het… Lees meer “Top week gehad”

Fantastische 2 weken

Fantastische 2 weken gehad op stek 3 en 4 met met mijn zwager. Karper gevangen tot 12 kg en enorm veel barbelen tot 60 cm. Prima vermaak op de zware feeder. Laatste avond een keiharde run gehad en 15 seconden gevecht met een behoorlijke meerval.
Helaas ging het toen poing want ja een dikke… Lees meer “Fantastische 2 weken”

Mijn ervaring vissen aan de Lot

Ik probeer een zo objectief mogelijk en in het kort mijn ervaring te delen van het vissen op deze locatie aan de Lot. Hier zit u echt in alle rust te vissen aan deze prachtige rivier en 50 met boven bevind zich een prachtige camping waar u gebruik van kunt maken. Het vissen is heel verschillend soms is het een water echt een spiegel en ander tijden is de stroming zo groot dat varen en vissen niet mogelijk is.Vroeg in het voorjaar is deze kans het grootste en is dan het moeilijkste vissen.

Maar als u dan zo n torpedo karper mag vangen dan begrijpt u waarom de lot zo in gewild is, Een prachtige ervaring van vissen die blijven vechten. De vangsten kunnen heel verschillend zijn. Ik heb zelf nachten gehad met vangsten van meer dan 10 karpers maar ook dat ik een week niks heb gevangen. Meerval en barbeel zijn ook vissen die zich met regelmaat melden. Zelf probeer ik eerst de stek goed in kaart te brengen(dit verandert elk jaar weer) waar je de ruimt heb om de vis te drillen dus bv niet naast een boom stronk gaan vissen. En een goede voer stek brengt hier zeker meer vis.

Arnoud