Faceliteiten

Liefhebbers van natuur én van vissen zijn op hun plek op Natura Resort Pescalis. Dit natuurresort is gelegen in Moncoutant in het hart van de Poitou-Charentes in het departement Deux-Sèvres. Het park heeft een oppervlak van honderdvijftig hectare en wordt mede gebruikt voor educatieve ecologische kennisdeling. Op 2,5 kilometer afstand vindt u winkels en restaurants. Attractieparken Marais Poitevin, Puy du Fou en Futuroscope liggen in de buurt.
Resort Pescalis beschikt over ruime studio’s en appartementen voor twee tot acht personen, en zes persoons houten vakantiehuisjes. Deze zijn uitgerust met een badkamer met bad, privé sanitair en een kitchenette met een elektrische kookplaat, magnetron en koelkast. Ook een bank en een televisie zijn aanwezig. Buiten kunt u genieten op een gemeubileerd terras.
Ontspanning en recreatie op het park vindt u in de vorm van een zwembad, tennisbaan, fietsverhuur, sportterrein, midgetgolf en een visvijver. De heuvelachtige en bosrijke omgeving is uitermate geschikt om paard te rijden. Daarnaast zijn een restaurant, een boetiek en een uitgebreid informatiecentrum aanwezig met daarin een bewonderenswaardig aquarium met enorme karpers. Op het complex is een hengelsportwinkel te vinden met een groot assortiment aan materiaal. Verspreid over het terrein zijn diverse sanitaire voorzieningen aanwezig.
Op het complex liggen verschillende meren, elk met hun eigen biotoop en vissoorten. Pescalis waakt via een ecologisch verantwoord visstandbeheer over de kwaliteit van vis en water. Het grootste meer van Resort Pescalis, Etang Iles, van 25 hectare, kent een opvallende goede karperbezetting. fantastisch bestand aan karpers Dit maakt dit een ideale plek voor een gecombineerde vis- en gezinsvakantie.

Restaurant

HET nieuwe restaurant met een gezellig terras biedt u de mogelijkheid om gewoon te ontspannen in een prachtige natuur en niet zelf te hoeven koken. 

Zwembad

Hengelsportwinkel

In de hengelsport winkel vindt u alles wat u nodig heeft om te vissen .  Je kunt kunstaas, lijnen, haken, maden, grondaas en boilies en pellets kopen, evenals koplampen, bescherming tegen de zon en nog veel meer!

Aquarium

Midget Golf