Piet Vogel vist een 4 daagse sessie op Lamontjoie Frankrijk.

Lekker filmpje met veel runs en springende vissen en natuurlijk de nodige info zoals jullie gewend zijn van Piet. . In 40 visuren verdeeld over ochtenden en avonden vangt hij 40 vissen, dubbelruns en chaos aan de lopende band.

 

Wat een fantastische plek

Wat een fantastische plek is het hier aan het meer van Lamontoije. Na ruim 1200 km rijden en een midweekje gevist te hebben mag het resultaat er zijn. Voor menig Frankrijk-karpervisser ligt hier een prachtige plas met een flink karperbestand en echte super drillacties. Karpers vangen willen we gewoon allemaal en daar slaag je hier… Lees meer “Wat een fantastische plek”

We hebben een super week gehad

Heerlijke combi van vissen en familie, heb drie avonden en ochtenden gevist en dagelijks voeren, overdag lekker zwemmen en op pad. Had in totaal 18 vissen, zou het water omschrijven als een runwater met veel actie. De tent was ook super van alle benodigdheden voorzien en de camping was verder ook schoon en aardige mensen,… Lees meer “We hebben een super week gehad”

T is hier geweldig

Het is echt genieten hier, vroeg beginnen met vissen dan rond 11 uur lekker zwembadje pakken met biertje en vervolgens weer even vissen. Zelf met dit geweldige weer kun je ze overdag vangen. Ideaal om met het gezin te doen want de camping bied alles voor kinderen en vrouwlief. Die van mij ben ik alweer… Lees meer “T is hier geweldig”

49 runs gehad en 44 vissen weten te landen

Aangezien ik niet echt een fan ben van betaalwateren maar toch ook wel enig behoefte aan comfort heb als mijn vriendin meegaat, was deze bestemming een prima compromis.
Na een flinke nacht-rit vanuit Limburg, werden we vriendelijk ontvangen door Francois de campingeigenaar.
Al snel kwamen we er achter dat Francois en Nora echt… Lees meer “49 runs gehad en 44 vissen weten te landen”

     Mijn ervaring vissen aan Lac Lamontloie

.
Mijn ervaring vissen aan het meer van Lamontjoie Ik probeer een zo n objectief mogelijk in het kort mijn ervaring te delen van het vissen op deze locatie. Dit 13 ha meer mag je echt als een run water zien. Het bestand is vrij groot en dubbel runs zijn hier zeker mogelijk. Het water mag je als niet al te moeilijk beschouwen . Door het hele jaar heen zo goed als wier en obstakel vrij. Wel is er een groot aantal kreeften aanwezig. Ik heb niet al te veel gevoerd maar gewoon de stekken beetje bij gehouden en dan bleven de vissen zich met regelmaat melden. ook bij +30 graden .Wat wel echt opvalt is dat deze vissen echt power hebben en zich niet zomaar laten landen. Arnoud.
Arnoud