Op de dag van aankomst kunt u vanaf 13.00 uur terecht op uw kampeerplaats. Op de dag van vertrek dient u voor 12.00 uur de plaats te verlaten.

Aangezien het een vissersplaats betreft, wijzen wij u erop dat u zelf de bepalingen dient na te lezen en na te leven. Visvergunning kunnen per internet worden besteld. De website hiervoor is www.cartedepeche.fr de website is ook in het Engels te lezen. Tevens kunt u in Pont de Vaux bij het Office du Tourisme visvergunningen kopen. Houdt u er rekening mee dat er mogelijk collega vissers aanwezig zijn en respecteer elkaar.

Nachtvissen is SLECHTS toegestaan aan de Saone direct voorbij de brug aan de rechterzijde over een afstand van 1200meter. (oversteken vanaf de camping D933 A). Vissen is daar toegestaan van donderdag tot en met maandag. De rivier is wispelturig zo kan het stromen, laag water of hoog water zijn tevens is de mogelijkheid dat er extreem plantengroei aanwezig kan zijn wat soms het vissen heel moeilijk en soms onmogelijk maakt. Dit alles is voor risico van de boeker en er kan dus op geen enkele wijze aanspraak worden gemaakt bij de camping of bij karper-camping als deze omstandigheden zich voordoen

t.

Cresta Social Messenger
×