Het vis Resort  in  Ribeira de Ebre (Ebro-vallei), , is de locatie om u dromen waar te kunnen maken. Het is gelegen zowel aan de Rio Ebro en Riba Roja-stuwmeer. Afstand tot Reus Airport: 1 uur. Afstand tot de luchthaven van Barcelona: 2 uur met de auto .Door de jarenlange ervaring van de medewerkers zullen ze zorgen voor  een professionele ondersteuning om zo het maximale uit u vis vakantie te kunnen halen. Het terrein bij de uitgang van de zijrivier Barranco San Francisco, licht ongeveer 2 km van de Riba-Roja-dam (Presa de Riba-Roja). En was vroeger een steengroeve. Elke accommodatie heeft ook een  prachtig uitzicht over dit stuwmeer . Deze locatie ligt in een prachtige flora en fauna

Lees verder

 Dit is echt uniek in Spanje: het vis resort ligt in de staat Catalonië, in dit gebied is de nachtvissen en vissen met levend aas toegestaan! Onze gidsen tonen u graag op de kaart de nacht viszones. Ontspannen vissen zonder bang te zijn voor de controleurs – dit is de locatie voor een unieke visvakantie in Spanje.

Je kunt met 2 hengels per vergunning vissen. Het is niet toegestaan ​​om meerdere vergunningen te kopen om daarmee dan met meer dan 2 hengels per persoon te vissen!

Als u wilt regelen wij de vergunningen ! In de regel bestaat de vergunning uit de jaarlijkse visvergunning Spanje en de aanvullende vergunning voor Catalonië. Op dit moment kost dit pakket Euro 50, – per persoon

Het kamp is het hele jaar geopend. Elk jaar komen de topvissers bij ons tijdens de “wintertijd” en laten zien welke vangsten er mogelijk zijn.

Het vis resort is van alle gemaaken voorzien Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden te huur zelfs 3 ingerichte boten behoort tot de mogelijkheden.Of wilt u zelfpionieren dan wordt u van de nodige informatie voorzien. En wilt u een hapje eten dan kan dit in het restaurant ook kunt u voor een hele week eten bestellen.Er is ook een hengelsport winkel op dit unieke resort .

 

Meer informatie

Maak gebruik van alle camp faciliteiten maar trek toch u eigen plan met de boot. U wordt voorzien van de juiste informatie zodat u vol op kunt genieten van deze trekkers trip en is ook mogelijk in combinatie met een camping plaats op het resort

Meer informatie
Meer informatie
meer iformatie
Meer informatie
Meer informatie
meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

hier een link van overzichtelijke website voor prijzen vliegreis

Snel zien welke verblijven vrij zijn
Toets aankomst datum in – Toets vertrek datum in
U ziet in die periode de vrije verblijven(oranje ballonnen)

Deze optie werkt nog niet bij deze locatie.

Search


Sort by
Ascending Descending
  • Map view


Informatie over het water

Diepte                  
Bodem
Obstakels                               redelijk schoon
Stroming                                 minimaal
Aantal hengels per pers         Twee
Vangsten                                Heel goed
Boot                                       Toegestaan
Auto bij de stek                      nee
Nachtvissen                           Toegestaan

Inpressie film

Waller mit 225cm in Action👍👍Petri Heil y un saludo vom Welscamp Riba Roja SPAIN

Posted by Welscamp Spanien on Monday, 19 March 2018

Fabi hat wieder Zugeschlagen👍👍Mega Winterwaller mit 253cm und 1000x Petri Heil👍👍👍 vom Welscamp.

Posted by Welscamp Spanien on Thursday, 23 November 2017

Weersverwachting
Ginestar

Weeronline.nl – Meer weer in Ginestarweeronline.nl Altijd jouw weer

pater eymardstraat 2 stevensbeek nederland

Afstand vanaf

Groningen 1730 KM

Utrecht 1550 KM

Brussel 1390 KM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

No block ID is set