De Ebro

 De Ebro is circa 925 km lang en ontspringt in het Cantabrisch Gebergte van Noord-Spanje. Wilt u met uw gezin of vismaat aan de rivier de Ebro een flinke meerval of karper vangen? U huurt een ingerichte tent aan de visrijke rivier de Ebro! Daar kunt u dag en nacht vissen. Daarnaast zijn er verschillende gezellige en leerzame vistrips te boeken. ±1700 km lijkt een onmogelijke afstand, maar in het geheel vallen de kosten mee. Het vervoer van en naar het vliegveld kan worden verzorgd. En huren van de visspullen en aanschaf aas kan ter plaatsen

Hier kunt u de Prijs de Beschikbaarheid inzien en eventueel ook boeken. Klik op aankomst datum en vertrek datum in de kalender en vul de extra optie s in en u ziet het totaal bedrag

informatie volgt

——

hier een link van overzichtelijke website voor prijzen vliegreis

Extra bij te boeken vistrips

Fishing Trip Karper / Meerval

Vissen op de Ebro rivier kan tot grote verrassingen leiden. Met stevig materiaal kunnen sterke vechtende meervallen & karpers gevangen worden. Meervallen tot 1.50m groot die voor een mooi gevecht zorgen en sterke karpers met mooie felle kleuren. Er kan gekozen worden om ’s ochtends, ’s middags, of ’s avonds te vissen.
Wat te verwachten van de Fishing Trip:
± 6 uur vissen
Inclusief vis aas
Inclusief vis materiaal
Vis vergunning wordt geregeld
(prijs is exclusief vergunning)

Big Cat Fishing Trip

Vissen op de grootste meervallen van de Ebro rivier. Met speciaal visaas en andere vistechnieken wordt er gedurende de avond,- en nachturen gevist op deze enorme meervallen.
Wat te verwachten van de Fishing Trip:
± 10 uur vissen
Visaas
Vismateriaal
Avondmaaltijd en ontbijt
Drinken
Vis vergunning wordt geregeld
(prijs is exclusief vergunning)

Predator Fishing

Door het grote visbestand op de Ebro Rivier zitten er een groot aantal rovers in het water. Gewapend met de boot en een doos vol kunstaas gaan we achter een paar van de meest meedogenloze rovers aan.
Hierbij moet je denken aan de Snoekbaars, largemouth Bass, meerval en de kopvoorn.
Wat te verwachten:
Minimaal 2 uur vissen
Visaas
Vis materiaal
Vanaf de boot

Kids Fishing

Finca Ebroasis bevindt zich direct aan de Ebro rivier. Een prachtige locatie om te vissen, zowel op paling, voorntjes, karpers als op meervallen.  Met uitleg en hulp van Jeroen kunnen de kids vanaf deze mooie locatie vissen. Materiaal zit inclusief de prijs. Bij Ebroasis Fishing & Outdoor zijn ook vishengels en overige vismateriaal te koop.
Wat te verwachten:
2 uur vissen (incl. uitleg)
Incl. Visaas
Incl. Vismateriaal

[/section]

Informatie over het water

Diepte                  
Bodem
Obstakels                               redelijk
Stroming                                 Hard
Aantal hengels per pers         Twee
Vangsten                                Heel goed
Boot                                       Toegestaan
Auto bij de stek                      Veel al wel
Nachtvissen                           Toegestaan

Impressie film

Op maandag 10 oktober hebben wij voor de tweede keer een nacht met Jeroen gevist. Het avontuur begon met het vertrek van uit de camping in een bootje naar een prachtig strandje aan de rivier vlak bij de camping. Aangezien deze locatie alleen per boot bereikbaar is waren wij de enige en is het er schoon. We hebben gelijk 2 karper hengels en later ook een meerval hengel uit gezet. In de loop van de avond een kleine karper en kleine kopvoorn gevangen, maar zo rustig als de avond verliep zo druk hadden we het ‘s nachts. De ene na de andere grote karper en een meerval. Kortom een geweldige nacht met veel gezelligheid, lekker eten en slapen onder de sterren. Veel vis gevangen en kennis op gedaan dankzij onze professionele instructeur. Een echte aanrader.

Ben en Mei

Klik op de rivier. Dan op Get directions. Als u geen gps hebt vul dan uw woonplaats in en klik op go.