Het vis resort is van alle gemakken voorzien. Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden te huur. Zelfs 3 ingerichte boten behoort tot een van de vele mogelijkheden. Wilt u zelf pionieren, dan wordt u van de nodige informatie voorzien. En wilt u een hapje eten, dan kan dit in het restaurant. Ook kunt u voor een hele week maaltijden bestellen. Er is ook een hengelsport winkel op dit unieke resort .

Het vis Resort in Ribeira de Ebre (Ebro-vallei),is dé locatie om uw dromen waar te kunnen maken. Het is gelegen zowel aan de Rio Ebro als aan het Riba Roja-stuwmeer. Afstand tot Reus Airport: 1 uur met de auto, afstand tot de luchthaven van Barcelona: 2 uur met de auto .

Door de jarenlange ervaring van de medewerkers zullen ze zorgen voor een professionele ondersteuning om zo het maximale uit uw vis- vakantie te kunnen halen. Het terrein bij de uitgang van de zijrivier Barranco San Francisco, ligt ongeveer 2 km van de Riba-Roja-dam (Presa de Riba-Roja)en was vroeger een steengroeve. Elke accommodatie heeft ook een prachtig uitzicht over dit stuwmeer . Deze locatie ligt in een prachtige flora en fauna.Dit is echt uniek in Spanje: het vis-resort ligt in de staat Catalonië. In dit gebied is nachtvissen en vissen met levend aas toegestaan! Onze gidsen tonen u graag op de kaart de nachtvis-zones. Ontspannen vissen zonder bang te zijn voor de controleurs; dit is dé locatie voor een unieke visvakantie in Spanje.
Je kunt met 2 hengels per vergunning vissen. Het is niet toegestaan om meerdere vergunningen te kopen om daarmee dan met meer dan 2 hengels per persoon te vissen!
Als u het wilt, regelen wij de vergunningen. In de regel bestaat de vergunning uit de jaarlijkse visvergunning voor Spanje en de aanvullende vergunning voor Catalonië. Op dit moment kost dit pakket €50, – per persoon.
Het kamp is het hele jaar geopend. Elk jaar komen de topvissers bij ons tijdens de “wintertijd” en laten zij zien welke vangsten er mogelijk zijn.

 

Boek hieronder uw visplaats/appartrement/huisboot

Trekkers pakket

Meer informatie

Trekkers pakket inclusief boot en visplan Maak gebruik van alle camping faciliteiten maar trek toch u eigen plan met de boot. U wordt voorzien van de juiste informatie

Meer informatie
Meer informatie
meer iformatie
Meer informatie
Meer informatie
meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

hier een link van overzichtelijke website voor prijzen vliegreis

Snel zien welke verblijven vrij zijn
Toets aankomst datum in – Toets vertrek datum in
U ziet in die periode de vrije verblijven(oranje ballonnen)

Search


Sort by
Ascending Descending


Informatie over het water

Diepte                  
Bodem
Obstakels                               redelijk schoon
Stroming                                 minimaal
Aantal hengels per pers         Twee
Vangsten                                Heel goed
Boot                                       Toegestaan
Auto bij de stek                      nee
Nachtvissen                           Toegestaan

Inpressie film

Weersverwachting
Ginestar

Weeronline.nl - Meer weer in Ginestarweeronline.nl Altijd jouw weer

E - 43790 Riba Roja de Ebre

Afstand vanaf

Groningen 1730 KM

Utrecht 1550 KM

Brussel 1390 KM