Beschrijving

Op 10 hectare is er genoeg water voor iedereen. In totaal 1 visstekken, waarvan 2 dubbel.

Visstek 1 tot 7, 15 en 16 zijn bereikbaar met de auto met 8 tot 14 te voet bereikt. Er is ruimte om uw voertuig (of  camper) te parkeren bij visstekken 1,3,5,6,7, 15 & 16. Visstek 1 en 11 zijn de 2 persoons visstekken waarvan visstek 1 een perfecte camper plaats is . visplaats 15 en 16 zijn ook dicht bij elkaar geplaatst en kunnen worden beschreven als een ‘dubbel’ wanneer ze samen worden geboekt.

Visplaats 1 tot 7 zijn met gras begroeide plaatsen die aflopen naar  het water, terwijl 8 tot 16 in het bos gelegen zijn en in daardoor schaduwrijk zijn.

Vaumigny wordt gevoed door vier bronnen die de uitstekende waterkwaliteit garanderen. De bodem van het meer is redelijk glad, hard zand en grind. Dieptes zijn over het algemeen ongeveer 1,5 tot 3 meter en, zoals de grootte en de groeisnelheid van de vis suggereert, biedt het meer een verbazingwekkend scala aan natuurlijk voedsel.

Frank (eigenaar) zal u graag deskundige advies geven om u vangsten te vergroten 

Voerboten zijn toegestaan ​​en u kunt een roeiboot gebruiken (alleen boten met een kunstof bodem hebben, sodiac (boten met luchtkamers) zijn niet toegestaan , en voor uw veiligheid zijn zwemvesten verplicht, dus neem ze mee). Er zijn roeiboten en zwemvesten te huur.

inzien reglement