Faceliteiten

Het complex wordt betreden via een eigen beboste weg en is veilig. Er zijn basisfaciliteiten bij de hut met een toilet in Engelse stijl, een douche en warm stromend water.

Het water ter plaatse wordt uit een ondergrondse put gepompt en hoewel het perfect schoon en veilig in gebruik is, heeft het soms een metaalachtige geur en een lichte oranje tint. Dit komt omdat de omringende rotslagen rijk zijn aan ijzerafzettingen, maar om te herhalen, het is perfect schoon en veilig in gebruik. Het kan worden gedronken als het wordt gekookt … maar het is heel gemakkelijk en goedkoop om flessenwater te kopen, dus dat is waarschijnlijk de beste optie.

Je vindt er ook stroom om je batterijen, telefoons en computers op te laden, plus een koelkast en een vriezer om je verse voedsel en aas in op te bergen.

Er zijn roeiboten die u ter plaatse kunt huren, deze zijn € 80 voor de week en u moet ook een borg van € 50 betalen die aan het einde van de week aan u wordt terugbetaald, mits de boot schoon is en in de dezelfde staat als voorheen.

De faciliteiten hier zijn erg basic en dit is echt een ‘drive and survive’-locatie, die vissers die er even tussenuit willen, zullen waarderen.

Alles wat je nodig zou kunnen hebben, zoals supermarkt, boodschappen, bakker, slagers, postkantoor, brandstof, cafés en een apotheek, liggen op slechts vijf minuten rijden. Iets verder weg in Châteaudun zijn er twee supermarkten, donderdag- en zondagmarkten, een zwembad en een bioscoop.