Stekinfo+Boeken

Boekingskalender is niet uptodate WhatsApp hier voor info

Let op !! De opgeven prijs is de totalen stek prijs voor 2 vissers

reserveren-en-beschikbaarhied-uitleg

visstek 1

Meer informatie

visstek 2

Meer informatie

visstek 3

Meer informatie

visstek 4

Meer informatie

visstek 5

Meer informatie

visstek 6

Meer informatie

visstek 7

Meer informatie

visstek 8

Meer informatie

visstek 9

Meer informatie

visstek 10

Meer informatie

visstek 11

Meer informatie

visstek 12

Meer informatie

visstek 13

Meer informatie

visstek 14

Meer informatie

visstek 15

Meer informatie

visstek 16

Meer informatie

visstek 17

Meer informatie

visstek 18

Meer informatie

Aqvatika Lake

Beschrijving

Aqvatika Lake mag echt omschreven worden als een meer met een uniek bestand aan monster grote zware karpers. Met een grootte van ongeveer 15 hectare en op sommige plaatsen tot 30 meter diep heeft deze 30 jaar oude grind groeve een bestand van meer dan 2500 karpers, afgelopen jaar 2019 zijn er haast dagelijks 25 kg plus vissen gevangen en in oktober 2019 zelfs een nieuwe record karper van haast 41 kg. Verdeelt over het meer zijn 18 2 persoons visstekken . En er mag met 3 hengels per persoon worden gevist. Een voerboot is op alle plaatsen toegestaan. Er zijn echter 7 plaatsen waar u ook een boot mag gebruiken. Dieptemeter en elektromotor zijn toegestaan en markers mogen ook op deze stekken worden uitgezet. Door oude bomen heb je zelfs in de zomer voldoende schaduw. Het hele gebied is omheind, de auto camper of caravan kan direct bij de visstek geparkeerd worden..
Barbecueën met houtskool is toegestaan, open vuur is verboden. Honden zijn welkom aan het meer. Voor het vissen op het Aqvatika-meer is een clubkaart vereist, deze krijg je direct aan het meer voor € 10,- per persoon.
Een week vissen is mogelijk vanaf €245,00

Beschikbaarheid

Vul datums in en zie de vrije plaatsen op stekfoto s of op de waterkaart (rode Bolletjes)


Sorteer op
Oplopend Aflopend
  • stek foto s
  • waterkaart


Plattergrond

Faceliteiten

Basis faciliteiten zijn aanwezig waaronder douche en toilet

                 Recensies

Gezonde vissen

Wat een prachtig water vol met mooie gezonde vissen .En wordt beheerd door fijne mensen .Kortom Top een echte aanrader.

Zeer mooi meer

In deze video hebben we 6 dagen in Lake Aqvatika-meer (Terranova, Piemonte) gevist op positie 2. Zeer mooi meer, maar even moeilijk in deze periode, vanwege een overvloedig watergebrek (1,5 / 2m) door het vallen van omliggende grachten, de karpers waren in sommige dagen erg apathisch, maar al met al hadden we plezier en slaagden… Lees meer “Zeer mooi meer”

Foto-film

 

Routeplanner

 

Strada Provinciale S596 dir dei Cairoli 1
15033 Terranova (Alessandria) Italie

Het park L’Etang de Vivale ***,biedt u een aangenaam verblijf in een opmerkelijk toeristisch gebied. Het is een ideale ontmoetingsplaats met ruimte voor rust en ontspanning. Op een oppervlakte van dertig hectare privé en omheind terrein bestaande uit weiden en bossen, bevinden de chalets zich aan de rand van het meer. Dit meer is dertien hectare groot en omringd door een verhard wandelpad van 2,4 km. Het buitenzwembad en het peuterbad, de snackbar, een bibliotheek, een terras, de speeltuin, jeu de boules banen en volleybalveld zijn plekken waar u zich kunt ontspannen.
Handige informatie:
Het park ligt vijftig km van de stad Périgueux. Op het park is een snackbar, een collectieve barbecue, een wasmachine en droger aanwezig. Een baantje trekken kunt u in het verwarmde zwembad. Maakt u liever een sportieve fietstocht, dan is er de mogelijkheid mountainbikes te huren. Verder vindt u tennisbanen en paardrijd mogelijkheden op korte afstand. Op ongeveer vijfhonderd meter treft u het dorpje Mialet, waar u redelijk wat winkels aantreft.

De prijzen voor 2020

Chalet 3 – 5 – 6 – 9 – 12 – 13 – 15 – 17
28 - 03 tot 29-06 € 565 per week
29 -06 tot 27-08 € 865 per week
27 - 08 tot 09-11 € 565 per week

Chalet nummers 19 – 20
28 - 03 tot 29-06 € 650 per week
29 -06 tot 27-08 € 970 per week
27 - 08 tot 09-11 € 650 per week

van uit Biffy per week €265

Accommodaties:
Aankomst: zaterdag vanaf 16.00 uur en vertrek voor 10.00 u
Waarborgsom: Bij aankomst dient u € 300.- waarborg te betalen, die u weer terugkrijgt als u de woning en het interieur weer netjes achterlaat

 

 

 

   Chalet  4 pers 3-5-6-9-12-13-15-17

Meer informatie

Chalet 6 pers chalets : 19 - 20 

Meer informatie

 Bivvy  Visstek   1 Pers visstek no 1  

Meer informatie

Bivvy Visstek       1 pers visstek no 2 

Meer informatie

Cabine Visstek    1 pers visstek no 3 

Meer informatie

Biffy Visstek    2 pers visstek no 4

Meer informatie

Snel zien welke stekken vrij zijn

Impressie film

Week vissen in juni 2018,Lac Moison.
op stek 4 .
naar een relaxten rit van 6 uurtjes komen we aan bij het water.
de eerste blik is prachtig, mooi water ruime stek die niet makkelijk te bereiken is maar met een beetje stuurmanskunst staat de auto toch op de stek.
Na het neer zetten van het kampement is het tijd om met de boot het meer op te gaan.
het water is helder als kraanwater.Met grote wierbedden en taluten, dus een wierkijker prikstok dieptemeter en hark is echt een must.Om de onderwater wereld goed te kunnen verkennen.
Na een aantal mooie stekken te hebben gevonden op verschillende dieptes kunnen de hengels en het voer op de stekken en kan het wachten beginnen.
Naar 24 uur komt de eerste vis op de kant een leuke spiegel van 14 kg.
snel de hengel weer op de zelfde stek en 3 uur later loop de zelfde hengel weer af nu een
karper van 11 kg.
al met al een goed begin.
in de volgende dagen hebben we steeds weersveranderingen van volle bak zon en dik 30 graden tot een sterke zuidwester en 18 graden vis technische niet het beste weer.
dat is ook te merken aan de vangsten.Die niet erg best zijn. Af en toe vangen we nog een mooie zeelt en onze vismaten op stek 5 vangen geregeld meerval, één is leuk 2 gaat wel maar het is nu te veel van het goede de grootste meerval is 2 meter.
we krijgen nog 2 aanbeten maar die worden helaas niet verzilerd.
De rest van de week zijn de karpers is in geen velde of wegen te bekennen.
al met al een mooi water voor de gevorderde karper visser die niet bang is voor wat wier en alle bijvangsten op de koop toe neemt.

We komen zeker nog eens terug en hopen dat de weergoden dan met ons zijn.
Tight lines
Ron en Chris.

Na een leuke visvakantie eind mei, begin juni 2018 zijn we weer aan het werk geslagen. Ontzettende leuke tijd gehad in dit recreatieve park met een prachtig water met leuke moeilijkheidsgraden voor de doorgewinterde karpervisser. We hebben lekker in alle rust kunnen vissen en natuurlijk vissen gevangen. Het is dus Goed vertoeven daar aan het Lac de Moisson.
Wel opletten want er wordt door je grondzeil heen geknaagd als je er zakken boilies op hebt liggen. Ik zelf geen last van maar dan ook alles opgeslagen in emmers 😉 . Minder leuk zijn de vangsten van meervallen maar heeft ook wel weer iets, je hoeft je niet te vervelen! Het vangen van veel Zeelten was ook een verassing! Het is al geschreven maar de weg naar de stekken toe laat te wensen over net als de niet Engels sprekende receptioniste! Toch beter m’n best moeten doen op school bij en tijdens de Franse lessen?!
Samenvattend kun je stellen dat het goed vertoeven is op Moisson met mooie stekken en opvallend veel respect naar elkaar als gezamenlijke waterrecreanten(karpervissers, roofvissers, zeilscholen en badgasten).
Wij komen zeker terug!! Dank je wel Arnoud!

Fantastische 2 weken gehad op stek 3 en 4 met met mijn zwager. Karper gevangen tot 12 kg en enorm veel barbelen tot 60 cm. Prima vermaak op de zware feeder. Laatste avond een keiharde run gehad en 15 seconden gevecht met een behoorlijke meerval.
Helaas ging het toen poing want ja een dikke leader/ voorslag is hier toch een ” must ” want meerval, karper en barbeel pakken een 20 mm pallet met gemak..keiharde beten is het gevolg. DE uitgelezen stek aan de Lot voor een team, met vrienden of in combinatie met een chalet op de prima camping, een heerlijke familievakantie. Ik kom hier zeker terug…
Jan Keijenberg

In mei zijn we hier een week wezen vissen, wij waren de eerste van het seizoen. Bij aankomst zijn we netjes ontvangen op de camping en nadat we de sleutels hadden gekregen zijn we naar de stek gegaan. op de stek is een toilet en koelkast aanwezig, douchen kan op de camping. verder is het mogelijk om op de camping eten te bestellen, wat voor ons vissers natuurlijk een uitkomst is! wij hebben een topweek gehad en komen hier zeker een keer terug!
Maikel Moonen

Net terug van karper-camping met men vriendin weg hebben een top.week gehad. mooie locatie mooie stekken en natuurlijk mooie vis gevangen. het was moeilijk ivm azende meerval maar toch paar mooie karpers kunne vange super sterke torpedo’s kortom een aanrader om vissen en vakantie te combineren met familie Wij komen er zeer zeker nog terug topweek gehad.
ronald Ras

n dikke aanrader
Wij zijn in mei geweest en hebben ondanks de sterke stroming toch nog 8 karpers en een meerval kunnen vangen!!! De plek is echt super!! Je zit mooi privé aan het water en de omgeving is fantastisch, de camping is vlakbij en daar kun je altijd eten bestellen en halen. Al met al een dikke aanrader om daar te vissen!!!
Nico Wieringh

De vader & zoon visweek weer overleefd aan de lot bij Arnoud Janssen. Heerlijk genoten en goed gevangen (18 karpers, 3 meervallen, 10 a 20 windes, gelukkig 1 brasem ? en een ontelbaar aantal barbelen op de feeder hengel)…… Kortom een heerlijke week met de vrouwen erbij op de camping.
Sjors Keij

Nadat de lot een meter was gezakt en niet meer zo hard stroomde kon je er goed vissen . En ik ben er ook van overtuigd als alles wat aangegroeid is het een zeer leuke visstek is. En als de lot normaal stroomt je er ook genoeg vissen kunt vangen .want onze laatste dag leverde 4 vissen op en 2 los schieters. ondanks de zware stroming een leuke vakantie gehad . In totaal 6 karpers gevangen en een meerval van 118 cm.
Gert Jan Konings

We zijn op een locatie geweest van Arnoud van Karper-camping.net. Het is in één woord super. Goed geregeld, mooie stekken, goede ontvangst door de camping. je zit op de stekken als je weet wel in Frankrijk. Zeer zeker voor herhaling vatbaar, exclusief, niet met ik weet niet hoeveel andere koppels aan de plas maar met twee of vier vissers aan een mooi openbaar water. Riviervissen, op sterke Karpers, Meervallen, Barbelen geeft mooie sport en dan de rust van de natuur waar je in verblijft. Top!! Arboud wij komen zeker weer een keer terug. Robin en Ad Peij
Ad en Robin Peij

We hebben ons er prima vermaakt. En goed vis gevongen de runs die we hadden waren dood eng zoooooo hard. Stekken waren mooi en ruim. De camping was ook goed netjes en schoon en vriendelijke mensen op de camping. We gaan zeker terug komen. Echt een aanrader
Dominic de Jong

De Saône is een machtige rivier Het is even uitzoeken hoe het daar werkt… maar dat er vis zit is iets wat zeker is… karper, schub en spiegel, en hele dikke meervallen die je ’s avonds hoort azen met grote plonzen in het ondiepe water van de uitloop van het riviertje de Ressouyze, waar overigens ook plenty of vis in zit en ik karper tot 12 kgs heb gevangen…. Over het algemeen zijn het enorm sterke vissen vooral de schubs zijn lang en beresterk…… en je moet echt een boot hebben om te drillen want ze trekken zoveel lijn van je molen af en gaan meteen richting de obstakels (uitloop Ressouyze) met een boot lukt het allemaal prima.
Jan Keijenberg

Als u dit stuk leest bent u waarschijnlijk op zoek naar een prachtige camping in het mooie Frankrijk. Ik kom zelf al jarenlang op Camping Aux Rives du Soleil en zal er hopelijk nog vele mooie momenten beleven. Wij gaan er voornamelijk heen voor het vissen. Voor iedere visser is dit de perfecte camping. Of je nu een gezinsvakantie wilt of voluit karper en/of meervalvissen, de mogelijkheden zijn legio aanwezig.
Ik ben zelf een zeer fanatiek karpervisser en heb er prachtige sessies beleeft. De camping biedt mogelijkheid tot het bevissen van een kanaal (een zijrivier van de Saône) en de Saône zelf. De zijrivier, de Reyzousse, is wonderbaarlijk mooi om te bevissen, ook al lijkt het op het eerste oog niet veel voor te stellen. De grotere vissen komen vaak uit dit zijriviertje. Op de hoofdrivier zijn sessies mogelijk met ruim 100 vissen in een week. Het betreffende sluisvak van de Saône bevat veel vis, met uitschieters tot in de 50 pond. Vlak naast de camping ligt tevens een nachtviszone waar je als karperaar in het weekend plaats kunt nemen.
Er is ook de mogelijkheid tot het huren van een platbodem met elektromotor. Kortom, ben jij op zoek naar een prachtige camping middenin het Franse Saône dal?

Was al aardig lang op zoek naar iets wat ook faciliteiten bied.
Wou even quality time met m’n zoon.
Prima gelukt, beheer is vriendelijk en de camping klein maar fijn
Ideaal als vakantie uitje met het hele gezin.
Rene Schipper

Van 6 tot 14 oktober ben ik met Arnoud (vismaat en eigenaar van karper-camping) naar de l’Yonne geweest.Hij vroeg me of ik naast een gezellig weekje vissen ook ff kon helpen met het realiseren van een paar mooie visstekken.Het resultaat mag er wezen, al zeg ik het zelf! ;-)Het is geweldig vissen in de l’Yonne, de stek ligt net na een brug waardoor je mooi kan vissen rondom de brugpijlers.Ook is er niet veel scheepvaart dus vissen aan de overkant van de rivier is prima mogelijk.Verder zijn er div. waterleliebedden naast de stek dus keuze genoeg waar je je lijn wil droppen.Ik heb enorm genoten deze week, de stek ligt dicht bij de camping (douche en restaurant) maar ook weer ver genoeg zodat je je midden in de natuur waant.We hebben deze week 8 karpers gevangen, stuk voor stuk prachtige exemplaren. Daarnaast nog 2 meervallen en wat kopvoorn/barbeel.
Wat mij betreft een topresultaat op deze prachtige rivier. Ik ga er zeker nog eens terug!
.
Marijn v/d Hoogen

Aangezien ik niet echt een fan ben van betaalwateren maar toch ook wel enig behoefte aan comfort heb als mijn vriendin meegaat, was deze bestemming een prima compromis.
Na een flinke nacht-rit vanuit Limburg, werden we vriendelijk ontvangen door Francois de campingeigenaar.
Al snel kwamen we er achter dat Francois en Nora echt hun uiterste best doen, om het de camping gasten naar hun zin te maken.
Of het nu de barquettes zijn die je graag voor je ontbijt wil hebben of een flesjes wijn; het is allemaal mogelijk.
Ook het sanitair en de andere voorzieningen op de camping zijn prima.
Na een korte verkenning van het water kozen we voor een centraal gelegen stek, waar we de hele week aan het water zijn blijven overnachten.
Welke stek dat was zullen we niet verraden, want zelf uitdokteren is toch wel zo leuk.
Wisselen van stek is overigens in overleg met Francois de eigenaar mogelijk.
Een boot is wel een aanrader want dat verruimt je mogelijkheden met betrekking tot afstand vissen enorm; via Arnoud is eventueel een boot ter plekke, te reserveren incl. electromotor.
We hadden niet verwacht dat de week zo succesvol zou verlopen.
Aan het einde van de week hadden we 49 runs gehad en 44 vissen weten te landen; waarvan 12 vissen boven de 10kg, met als zwaarste vis een spiegel van 15.5kg.
Ondanks deze vangstresultaten waren de vissen in prima conditie; er komt van alles op de mat; veel schubkarperstussen 8 en 10 kg, maar ook grotere spiegel- en rijenkarpers.
Er wordt veel gevangen, maar naar mijn inschatting zitten er enorme aantallen vissen in het meer waardoor de vissen de kans krijgen te herstellen, beslist geen overduidelijk kapotte bekken.
Het moet dus echt voor iedereen mogelijk zijn om een mooie vis te vangen op Lac Lamontjoie, ook voor de onervaren Frankrijk-ganger.
Wij zijn in elk geval zeer tevreden over de camping, en de service van de eigenaren en Arnoud Janssen van Karper-Camping.
Tip; ga je in het najaar, neem voldoende goeie knikkers mee , want het gaat hard…..
Groeten Jasper en Sandra

Het is echt genieten hier, vroeg beginnen met vissen dan rond 11 uur lekker zwembadje pakken met biertje en vervolgens weer even vissen. Zelf met dit geweldige weer kun je ze overdag vangen. Ideaal om met het gezin te doen want de camping bied alles voor kinderen en vrouwlief. Die van mij ben ik alweer kwijt want zit lekker op terras ha ha. Ik heb nog een hengel in dus ik ga pas naar terrasje als die is afgelopen. Dan lekker ijskoud biertje pakken en morgenvroeg weer vissen en filmen. T is hier geweldig ha ha
Piet Vogel

Heerlijke combi van vissen en familie, heb drie avonden en ochtenden gevist en dagelijks voeren, overdag lekker zwemmen en op pad. Had in totaal 18 vissen, zou het water omschrijven als een runwater met veel actie. De tent was ook super van alle benodigdheden voorzien en de camping was verder ook schoon en aardige mensen, kortom top!
Gert Jan Putten

Wat een fantastische plek is het hier aan het meer van Lamontoije. Na ruim 1200 km rijden en een midweekje gevist te hebben mag het resultaat er zijn. Voor menig Frankrijk-karpervisser ligt hier een prachtige plas met een flink karperbestand en echte super drillacties. Karpers vangen willen we gewoon allemaal en daar slaag je hier zeker in. De rustige visstekken liggen veelal beschut en zijn op loopafstand van (zeer schone) sanitaire voorzieningen.
De camping eigenaar spreekt goed Engels en helpt je zelfs je visspullen naar de stek te brengen! Tussendoor een duik in het zwembad of n hapje of drankje in het restaurant. Al met al een geslaagde midweek. Bedankt voor de goede tips Arnoud.
Richard Linder

Groot water wat toch wel moeilijk bleek. Gevist vanuit stek 8, mooie zonnige stek. Hier meerdere vissen geland, waaronder meerval en Karpers.

Na 7 dagen vissen op het prachtige lac moisson is het dan toch gelukt. Om na de paai en met harde wind deze 15 kilo mooie spiegel te vangen op stek 5 .zeer mooi viswater met prachtige stekken en nette douche . Karper-camping.net bedankt voor de mooie tijd.???

Mooie en moeilijk water maar, we hebben een mooie 10daagse vakantie gehouden .
Geen vis want, Bij aankomst eind april begin mei blijkt dat de vis in de paai zijn gegaan.
Stek 7 een mooie rustige stek waar je wel je hengels in t water moet zetten en er is een mooie schone plek om je boot neer te leggen.
Arnoud Janssen is altijd per mail, app of telefoon te bereiken en zorgt voor een zorgeloze vis vakantie.
Bij ons staat zeker een nieuwe sessie op dit water in de planning
Een nadeeltje waar karper camping niets aan kan doen is de weg naar de stek die erg hobbelig en vol kuilen is.
Op de camping zijn er zeer schone douches en toiletten en een plek bij de douches waar je zorgeloos je accu mag laden.

Op naar de volgende sessie.(daar is de foto van)

Een week gevist aan dit mooi groot water. 8 meervallen en 3 karpers geland waarvan er een 23 kilo woog. Bedankt.

Mijn vriendin en ik hebben 1 week op de lot gezeten en het is ons best goed bevallen we hebben alleen heelveel last gehad van de barbeel heb er 19 aan me haak gehad en 1 meerval van 120 gevangen en 2 stink brasems gevangen en mocht op de laatste dag nog een karpertje vangen van 30 cm maar de camping boven op berg is ook heel mooi en netjes hele aardige eigernaaren alleen de trap er naar top is alleen goed opletten
Het was een hele mooie week met mooi weer en heel veel gelachen

Vriendelijke groet Dorrien en melvin

Net terug van een week vissen op Lac de Moisson Wat een fijn en heel mooi water is met ruime stekken die in vele gevallen iets weg hebben van een terras camping. Het ontvangst bij de receptie is vriendelijk en duidelijk waarbij direct de code van de poort word overhandigd die toegang bied voor het water. Wij hebben de stekken 1 en 2 geboekt en hebben ter plekke besloten om op samen op stek 2 te bivakkeren vanwege de ruimte en vele mogelijkheden die de stek bied voor twee vissers met 4 hengels p/p. Tijdens onze sessie hebben we kennis mogen maken met de mooie, sterke en gezond uitziende karpers en zeelten. Gedurende ons sessie hebben we een 9 tal karpers mogen vangen waarvan er 8 boven de 20 kilo zaten met als topper een spiegel van 22,8kg. Al met al een mooie sessie die zeker voor herhaling vatbaar is!

Tevens is het makkelijk communiceren met een nederlands sprekende beheerder (Arnoud) om het e.e.a. vooraf of tijdens de sessie te bespreken!

Reeds 2x 1 week geweest en ga zeker nog terug zeer mooie omgeving, nette douches ,enkele mooie karpers gevangen de zwaarste was 24kg600 , zeer helder water ,tussen de waterplanten goede stekken te vinden. Zeker een aanrader

Wij hadden een 10 daagse sessie voor de boeg op dit prachtige water.
Ondanks dat het weer niet optimaal was konden we toch enkele mooie vissen vangen.
Het is zeker en vast geen makkelijk water, maar dat maakt het net leuk.
Kortom een prachtig water, waar je alle ruimte hebt om er je ding te doen.
Alles werd perfect geregeld door Arnoud, niet op aan te merken.
De stekken zijn ongerept, de ene al wat makkelijker toegankelijk dan de andere.
Een water waar wij in de toekomst zeker nog eens terug komen!

Afgelopen kaar in het voor- en najaar geweest. In het voorjaar stond het water heel hoog en toen hebben we keihard geblankt. Afgesproken dat we hier zeker nog iets te halen hebben en zodoende voor het najaar gelijk een plan gesmeed. In het najaar echt gigantisch veel wier aangetroffen. Na goed zoeken een aantal openingen gevonden. Dit heeft uiteindelijk tot twee super mooie vissen geleid. Een pr voor mijn maat en voor mij een hele mooie spiegel van 18.2kg. Helaas nog 2 vissen moeten lossen. Wij komen zeker terug want er valt nog veel meer te halen op dit zeer mooie maar ook moeilijke water. De accommodatie is zeer goed. Het contact met Arnoud is ook echt super. Reageert altijd snel. Echt een aanrader dit water. Niemand kan duidelijk aangeven wat het bestand is, maar wat er zit is wel mooi en groot. De kans op een 20kg+ vis is hier erg groot. Wij hebben de plannen gemaakt om dit najaar terug te gaan en dit zal zeker niet de laatste keer zijn.

Afgelopen jaar 2 keer hier geweest. Een keer in het voorjaar. Toen het water leren kennen en ondanks de blank heel veel zin gekregen om dit mysterieuze water beter te leren kennen. Dus gelijk een trip gepland voor het najaar. Hier echt een top week gehad. Mijn maat ving een mooie vis van 18.2kg en ik verbeterde mijn pr met een super mooie vis van 23.8kg. Het harde werk wat we in dit mooie maar zeer moeilijke water hadden gestoken had zich eindelijk uitbetaald. Helaas die week nog 2 vissen moeten lossen. In het najaar zat er gigantisch veel wier in het water. Waardoor we eerst flink hebben moeten zoeken naar goede plekken. Wij gaan zeker terug komen, want we willen graag nog meer van deze mooie vissen vangen. Verder ook complimenten aan Arnoud voor zijn goede advies en altijd netjes op tijd reageren op vragen.

Afgelopen 18 tot 28 maquariumei op lac du moisson gevist.
Het was onze 3de keer en we kunnen nu wel zeggen dat t ons 2de thuiswater is en we gaan ons bijna ambassadeur van karper kamping voelen, we vinden de goede service van Arnoud top.
Wat ons intreseert aan t water is de rust en het pioneren om een visje te vangen.
De laatste sessie was een moeilijke sessie ivm het wier,wat meer dan normaal was.
Ondanks t wier heeft marlie haar PB verbroken door een spiegel van 22.5 kg te vangen en daarbij een meervalletje van 7 kg.
Ikzelf heb een spiegel van 19.5 kg en een meerval van 30 kg gevangen

Een ding kan ik de mensen die gaan boeken meegeven is dat het geen runwater is maar een werkwater.

Op naar de volgende boeking.

Marlie en Wiljan Lucassen

Het was een avontuur, waar vooral elke dag hard gewerkt moest worden stekken vrijhouden van wier lijnen vrij maken van wier, om een visje te kunnen gaan vangen. Bij aankomst zagen we dat er harde zzw stond, schuin op de kant wat het uitvaren lastig tot bijna onmogelijk maakte maar gingen er toch voor maar goed een half uur later lagen de lijnen al vol met wier en werd maar besloten om de hengels binnen te draaien en het de volgende dag maar te gaan proberen. Zaterdag avond 30 uur later ging eindelijk de wind een beetje liggen en konden we weer op zoek alle kleine plekjes wat mooi schoon waren lag nu weer vol, het was even zoeken maar toch nog een paar plekjes gevonden, het hele water 120ha staat vol met wier tussen de 1 en 3 meter. De eerste aanbeet kwam zondag maar helaas los door het wier, maandag er over zitten na te denken en besloot ik om maar boven op het wier te gaan vissen met een zware steen met een breeklijn. En dat begon dinsdag te lopen helaas donderdag weer 12 uur niet kunnen vissen. De boilies begonnen we te kruimelen zodat er zoveel mogelijk boven op het wier bleef liggen maar ook tussen de planten bleef liggen, zo hebben we toch nog totaal 6 vissen van de 9 aanbeten weten te verzilveren, 3 los door het wier.

“Le Lot”…. Even een kleine samenvatting met cijfertjes… 1 spiegel karper 16,4 kg, 1 schub karper van 10,1 kg, smeerval, 3 barbelen en 1 lijnbreuk…. 16 keer vast gezeten met lijnbreuk, 17 stukken lood vast tussen de graniet 300 meter lijn kwijt, 2 bussen benzine voor de Coleman stove, 10 kg crushed en gemalen tijgernoten van #Rotterdamvisaas, 5 kg pinda’s, 15 kg Northern Baits boillies en pellets… Rauwe vingers, spierpijn van het binnendraaien van hout en planten… Maar hoe dan ook we komen terug… Met de ervaringen die ik deze week heb opgedaan… Kom ik nog beter beslagen terug… Waarom?… Omdat ik nog niet klaar ben met “Le Lot”…Met speciale dank aan Arnoud Janssen van Karper-campings voor de verstrekte info en interesse in deze week op de Lot bij Touzac

Ik kan geen enkel minpunt verzinnen.
Onze reis naar Spanje was een onvergetelijke ervaring. We hebben genoten van elk moment.

Dank u aan alle medewerkers.

De omstandigheden waarin wij gevist hebben waren uitzonderlijk.
We hebben gevist tegenover de arm met het haventje. Alles was bij aankomst perfect geregeld. Prima boot ook. Lekker stabiel, groot en snel ! Advies bij de viswinkel op de camping gekregen om met boeien en hun clipsysteem te vissen i.p.v. een breeklijn. Werkt echt top, zelfs bij sterke wind. Bovendien hebben ze alle end tackle, aasvissen voor meerval en gekookte maïs.
De omgeving is gewoonweg schitterend, één van de mooiste plekken waar we ooit gevist hebben. Onze trip was er één van uitersten, en de vangsten zaten spijtig genoeg aan de onderkant. Bij temperaturen van 37 – 41ºC en een strakke wind was het nog te doen. Maar bij 44-47ºC en rook van de bosbranden enkele km verderop hebben we vroegtijdig de aftocht moeten blazen. Blusvliegtuigen vlogen af en aan voor onze neus.
De vangsten dan : een handvol beresterke karpers tot ruim 12kg. De meeste kwamen op maïs. Bij de eerste keer uitleggen van de meervalstokken kwam de visgids even helpen. Desondanks hebben we slechts 1 meervalbeet gekregen op 5 dagen, en wel op een XL-baars van 35-40cm. Door een materiaalfout (splinternieuwe braid 65lbs brak boven het waterniveau ) waren we hem al kwijt bij het aanslaan.

Slechte vangsten, maar toch veel geleerd. Dit vraagt naar meer.

met vriendelijke groeten,

Kristof

Wij zijn in 2014, 2015, 2017 en 2018 op dit water geweest.

Waarom wij hier altijd terug kwamen:
Aardige beheerders, mooi water, mooie omgeving, lekker rustig, heerlijke huisje (alles aanwezig).
Supermarkt in de buurt, je kunt er ook lekker wandelen.

Het meer:
Wij hebben altijd mooie en veel vis gevangen.

In de buurt van het park zijn ook hele mooie grotten, zeker een bezoekje waard.
MVG
Marcel van Kooi & Angelique Willemse

 

In deze video hebben we 6 dagen in Lake Aqvatika-meer (Terranova, Piemonte) gevist op positie 2. Zeer mooi meer, maar even moeilijk in deze periode, vanwege een overvloedig watergebrek (1,5 / 2m) door het vallen van omliggende grachten, de karpers waren in sommige dagen erg apathisch, maar al met al hadden we plezier en slaagden we erin om ongeveer 15 vissen aan land te brengen. Een meer met verschillende visstekken en verschillende diepten variërend van 4 meter nabij de kust, tot 25/26 meter. Al op 50 meter kun je 10 / 15m water vinden .. De meeste vissen zijn gevangen met gebalanceerde triggers, kleine sneeuwpop en met een simpele spons over de bal, ongeveer 10 / 11m. Ik hoop dat de video beiden vonden het leuk! Tot de volgende keer

Wat een prachtig water vol met mooie gezonde vissen .En wordt beheerd door fijne mensen .Kortom Top een echte aanrader.

In Vaumigny prachtig gevist in oktober 🎣 karper 26.3 kg heel erg bedankt voor een geweldige week vissen. Uw meer is geweldig dank u. Zal er volgend jaar weer zijn 🎣… 🤙

Resultaat van een week vissen Na de weging een optelsom 36 vissen, totaal gewricht 510 kg, 8 vissen van meer dan 18 kg en een big kanjer van 24.5 kg!!! Het was Top

Weersverwachting
Mialet

Weeronline.nl - Meer weer in Moissonweeronline.nl Altijd jouw weer

Reu du Perigord vert, - 24450Mialet 

Afstand vanaf

GroningenKM

Utrecht KM

Brussel KM