Recensies

recensie plaatsen

Ideaal als vakantie uitje met het hele gezin.

Was al aardig lang op zoek naar iets wat ook faciliteiten bied.
Wou even quality time met m’n zoon.
Prima gelukt, beheer is vriendelijk en de camping klein maar fijn
Ideaal als vakantie uitje met het hele gezin.
Rene Schipper

Het is geweldig vissen in de l’Yonne

Van 6 tot 14 oktober ben ik met Arnoud (vismaat en eigenaar van karper-camping) naar de l’Yonne geweest.Hij vroeg me of ik naast een gezellig weekje vissen ook ff kon helpen met het realiseren van een paar mooie visstekken.Het resultaat mag er wezen, al zeg ik het zelf! ;-)Het is geweldig vissen in de l’Yonne,… Lees meer “Het is geweldig vissen in de l’Yonne”

Mijn ervaring vissen aan de Yonne

.
Mijn ervaring vissen aan de Yonne.
Ik probeer een zo objectief mogelijk en in het kort mijn ervaring te delen van het vissen op deze locatie. Dit gedeelte van de Yonne is een hotspot van karper aas plaatsen. Toen wij er waren hadden we elke nacht wel activiteiten. Tegen de brugpijlers aan vissen maar ook in ondiepe gedeelte kwamen met regelmaat hele mooi spiegels en schupkarpers van onze stekken
We hebben de yonne op verschillende plaatsen bevist maar alle andere plaasten hield de meerval zich meer op. In dit gedeelte is echt de karper het karper gedeelte is onze ervaring. wij hebben met bollie s en tijdgenoten gevist en op allebei werd er karper gevangen ,opstakels en scheepvaart hebben we geen last gehad.het is heel goed vissen op dit gedeelte.
Arnoud.