Voor iedere visser is dit de perfecte camping

Als u dit stuk leest bent u waarschijnlijk op zoek naar een prachtige camping in het mooie Frankrijk. Ik kom zelf al jarenlang op Camping Aux Rives du Soleil en zal er hopelijk nog vele mooie momenten beleven. Wij gaan er voornamelijk heen voor het vissen. Voor iedere visser is dit de perfecte camping. Of je nu een gezinsvakantie wilt of voluit karper en/of meervalvissen, de mogelijkheden zijn legio aanwezig.
Ik ben zelf een zeer fanatiek karpervisser en heb er prachtige sessies beleeft. De camping biedt mogelijkheid tot het bevissen van een kanaal (een zijrivier van de Saône) en de Saône zelf. De zijrivier, de Reyzousse, is wonderbaarlijk mooi om te bevissen, ook al lijkt het op het eerste oog niet veel voor te stellen. De grotere vissen komen vaak uit dit zijriviertje. Op de hoofdrivier zijn sessies mogelijk met ruim 100 vissen in een week. Het betreffende sluisvak van de Saône bevat veel vis, met uitschieters tot in de 50 pond. Vlak naast de camping ligt tevens een nachtviszone waar je als karperaar in het weekend plaats kunt nemen.
Er is ook de mogelijkheid tot het huren van een platbodem met elektromotor. Kortom, ben jij op zoek naar een prachtige camping middenin het Franse Saône dal?

Gerelateerde Afbeeldingen:

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.
×