Onze vistrip

Na een leuke visvakantie eind mei, begin juni 2018 zijn we weer aan het werk geslagen. Ontzettende leuke tijd gehad in dit recreatieve park met een prachtig water met leuke moeilijkheidsgraden voor de doorgewinterde karpervisser. We hebben lekker in alle rust kunnen vissen en natuurlijk vissen gevangen. Het is dus Goed vertoeven daar aan het Lac de Moisson.
Wel opletten want er wordt door je grondzeil heen geknaagd als je er zakken boilies op hebt liggen. Ik zelf geen last van maar dan ook alles opgeslagen in emmers 😉 . Minder leuk zijn de vangsten van meervallen maar heeft ook wel weer iets, je hoeft je niet te vervelen! Het vangen van veel Zeelten was ook een verassing! Het is al geschreven maar de weg naar de stekken toe laat te wensen over net als de niet Engels sprekende receptioniste! Toch beter m’n best moeten doen op school bij en tijdens de Franse lessen?!
Samenvattend kun je stellen dat het goed vertoeven is op Moisson met mooie stekken en opvallend veel respect naar elkaar als gezamenlijke waterrecreanten(karpervissers, roofvissers, zeilscholen en badgasten).
Wij komen zeker terug!! Dank je wel Arnoud!

Gerelateerde Afbeeldingen:

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.
×